1 Mayıs 2013 Çarşamba

Huzur bulmak için mükemmel bir yer..

Günaydınlar herkese.. Sabah sabah bu yazıdan sonra moraliniz bozulabilir ama biliyorsunuz bugün perşembe haftasonuna sadece 2 gün kaldı, o yüzden panik yok :)

Dün malum tatildi, aynı zamanda eşimin doğum günü olduğundan birşeyler yapmak şart olmuştu.. İstanbul da durulacak gibi olmadığından kalktık Sapanca taraflarına gittik biz de.. Önce Maşukiye'de yeşillikler arasında, muazzam bir kahvaltı yaptık.. Sizleri bilmiyorum ama yemyeşil ağaçların arasında kendimi çok iyi hissediyorum. Hatta Aylin gel sana bir köy evi verelim, orada yaşa deseler ciddi ciddi düşünürüm, o derece.. Kahvaltıdan sonra Sapanca'ya indik, orası nasıl güzel bir yer yahu!! Daha önce de gitmiştim ama göl kenarına inme fırsatım olmamıştı.. Siz de gitmediyseniz mutlaka gidin.. İnsanın ömrüne ömür katıyor.. Hava da çok güzeldi, hafif hafif rüzgar eserken güneş içimizi ısıtıyordu.. Göl kenarında herhangi bir mekan ismi vermek istemiyorum çünkü o kadar fazla yer var ki, hepsi de güzel, birbirlerinden çok farkı yok..
Bir tatil günü daha böyle geçti, belki haftasonu gitmeyi düşünürsünüz diye sizinle paylaşmak istedim :) Hemen cumartesi gelsin.. Bu arada Pazar günü Gizem'in düzenlediği bloggerlar buluşmasına kimler geliyor bakalım? Gelirseniz mutlaka tanışalım olur mu :)

















5 yorum:

bademlebuduk dedi ki...

sapancaya gidersek aklımızda olsun :)

wishingbeauty blog dedi ki...

en iyisini yapmışsınız.tatil günleri,haftasonları İstanbul'da dışarı çıkmak eziyet oluyor.trafik,kalabalık daha da bunaltıyor insanı.
buarada ben haftasonu Gizem'in blogger etkinliğine katılıyorum.umarım tanışırız.
sevgilerle:)

Unknown dedi ki...

Aa süper beni görürsen yanim gel olur mu :)

Bir Ev Hanımı dedi ki...

çok güzel bi yermiş benm bloğumda gittiğim yere benziyo :)

Unknown dedi ki...

:)