18 Mayıs 2013 Cumartesi

Tırnaklarda altın şıklığı..

Çok uzun zamandır bu ojeyi yazmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım nedense, artık yaz da geldiğine göre yazma vaktidir.. Düşünsenize hanımlar bronzlaşında bu oje ne kadar güzel durur kim bilir? Ben çok beyaz tenli olduğumdan bende çok güzel durduğunuz söyleyemem ama bu rengi beğeniyorum.. Hani beyaz sedefli ojeler vardır ya yıllardır, bu onlarda çok farklı çok daha modern duruyor bence.. Hele bir de bronz tene muhteşem duracaktır.. Flormar'ın ojelerinin yapısını, kalitesini anlatmaya çok gerek yok aslında, hepiniz kullanıyorsunuzdur eminim.. Bu rengi de bir deneyin derim, insana enerji veren bir tarafı var.. Fiyatı da normal Flormar ojelerinden biraz fazlaydı diye hatırlıyorum, 4-5 tl gibi olabilir.. Bu yaz sizin de bir tane olsun mutlaka, pişman olmazsınız..












4 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu rengi çok beğendim ne çok fazla ne de çok az rengi var tam olması gerektiği gibi bir altın rengi:) ojelerime eklicem:)

Unknown dedi ki...

Mutlaka dene :) bir de bu tek kat sürülmüs hali..

Nerwen dedi ki...

şu an benim de tırnaklarımda bundan var :) dediğin gibi ben de beyaz tenliyim. biraz solgun gösteriyor ama yine de seviyorum :)

Unknown dedi ki...

bu ojeyi ilk arkadaşımda görmüştüm hem de yazın:)gerçekten çok güzel ve bronz tende daha da güzel görünüyor bence :)