5 Ağustos 2013 Pazartesi

Kiehl's Superbly Efficient Anti-Perspirant & Deodorant Cream

Bugün size alışılmışın dışında bir deodorant tanıtacağım.. Bugüne kadar hep roll on şeklinde veya sprey şeklinde deodorantlara alıştığımız için krem şeklinde deodorantlar ilk başta biraz garip gelebilir. Yani bir kere elinizle veya aplikatör yardımıyla uygulamanız gerekiyor. Ben elimle uygulamayı tercih ediyorum, mesela yanımda bunu ilk kez gören biri varsa "napıyorsun sen" diye tepki verebiliyor.. Çünkü dışarıdan bakıldığında eline kremi almış, koltuk altına birşeyler yapmaya çalışıyor gibi görünebiliyor :)) İtiraf etmem gerekirse ilk başta bana da garip geldi, ama ne kadar güzel olduğunu görünce iyiden iyiye alıştım. 

Kokusu yok denecek kadar az, orta yoğun kıvamda bir nemlendirici gibi düşünün. Koltuk altına sürüldüğü anda hızlıca emiliyor. Roll on'larda olduğu gibi ıslaklık hissi bırakmıyor. Deodorantlarda olduğu gibi kuruluğa da neden olmuyor. Sabah sürüyorum akşama kadar etkisi devam ediyor. Kesinlikle terletmiyor demiyorum ama terlediğinizde kokuya neden olmuyor. Asıl önemli olan da bu değil mi zaten? Benim tenimde koruma özelliği gayet yeterli ama bu özellik her yaşta ve cinsiyette farklı olabilir. 

İçeriğine gelince bu konuda içim çok rahat değil açıkçası.. Kiehl's gibi ürünlerinin çoğu doğal içerikli olan bir markanın deodorantında alüminyum olmasına şaşırdım. Biliyorsunun Alüminyum birçok ucuz roll on ve deodorantta bile var. İçeriğini çok beğenmesem de yapısı ve sağladığı konfor nedeniyle kullanmaya devam ediyorum. Fiyatı 33 tl.. Doğal içerikli ürünlere karşı hassasiyetiniz varsa bunu kullanamazsınız ama benim için önemli değil, önemli olan gün boyu koruması derseniz denemenizi tavsiye ederim..








2 yorum:

Lapermstyle dedi ki...

ben de 1 yıldır kullanıyorum.çok memnunum.:)

yasonun penceresi dedi ki...

Merhaba,

Çok güzel bir ürünmüş hemen almam lazım :) Blogundaki paylaşımlar çok güzel ve okuması keyifli. Blogunu takibe aldım, bana da beklerim.. :)) http://yasonunpenceresi.blogspot.com/

Sağlıcakla..