6 Ağustos 2013 Salı

NYX Jumbo Eye Pencil.. Slate..

NYX Jumbo göz kalemlerinin methini yabancı bloglarda o kadar duydum ki yurtdışından kozmetik siparişi verirken bunları da araya sıkıştırıverdim.. Aslında itiraf ediyorum tam 5 rengini aldım, ama ne yalan söyleyeyim aralarında en çok beğendiğim renk kesinlikle bu!! Bir de çok güzel bir bakır rengi var, onu da daha sonra göstereceğim size.. Bu rengin adı "Slate".. Slate'in anlamı maviye dönük gri aslında, bu kalemin rengi daha güzel tarif edilemezdi.. İlk bakışta bu gri kesinlikle dedim, sonra gözüme sürdüm yok bu kesin mavi dedim, sonra ışıkta bir baktım yok yahu bu yeşilimsi dedim.. Böyle bir renk işte.. Tarif etmek zor.. Ama çok beğeniyorum, çok farklı geliyor bana.. Kalemin yapısına gelince.. Yumuşacık bir yapısı var, hatta o kadar yumuşak ki normal haliyle kalemtraşla açmanız mümkün değil.. Buzdolabına atıp 15 bekletmek ve sonra açmak gerekiyor.. Bir de fotoğraflarda görürsünüz , kapağı çok garip bir şekilde hemen kirlendi, sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi.. Siz de merak ediyorsanız Beautyjoint sitesinden inceleyibilirsiniz.. Tüm renkler 4.5 dolar..










4 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba acaba kargo ücreti yaklaşık ne kadar tutuyor bu siteden? ve alışverişin yaklaşık ne kadar bir sürede eline geçti. Bu alışveriş deneyiminden bahsedebilirsen mutlu olurum.

Unknown dedi ki...

Kargo ücreti aldığın ürünün adedine ve ağırlığına göre çok farklılık gösteriyor. O nedenle kesin birsey söyleyemiyorum. 8 iş günü içinde genelde bana ulaşıyor.

Adsız dedi ki...

Çok beğendim, yapısı yumuşak ama yağsız gibi gözüküyor, cloud10'den mi aldın? Sevgiler

Unknown dedi ki...

Beautyjoint sitesinden aldim, yazinin icinde linkini gorebilirsin.