6 Ağustos 2013 Salı

The Balm Stainiac "Beauty Queen"..

The Balm'ın ürünlerinin kalitesi ve ne kadar güzel olduğu herkes tarafından takdir ediliyor artık değil mi ama.. Hepsini denedim neredeyse hadi bir de dudak ve yanaklara uygulanabilen mürekkebini deneyeyim dedim.. Bendeki "Beuty Queen" rengi.. Şişesindeki duruşuna aldanıp çok korkutucu bir renk olduğunu düşünmeyin sakın.. Şişede çok koyu dursa da dudakta inanılmaz doğal bir duruşu var, sanki biraz önce vişne yemişsiniz de dudaklarınıza bulaşmış gibi :) Genel olarak dudakta duruşunu ve sağladığı doğal rengi beğendim fakat dudakları nemlendirme özelliği kesinlikle yok, hatta kurutuyor diyebilirim.. Dudakla bütünleştiği için kalıcılığı gayet iyi.. Fakat ilk sürüldüğü andaki rengi uzun süre koruyamıyor, aynı etkiyi yakalamak için birkaç saat içinde yenilemek gerekiyor.. Bu arada ben ilk sürdüğümde dudağımda bir çatlak vardı sanırım, birazcık dudağım yandı, hatta acaba şu dudak dolgulaştırma etkisi olan glosslar gibi mi diye korkmadım değil.. İkinci kez sürdüğümde hiç problem olmadı.. Doğal bir göz makyajı ile uygulandığında çok soft bir makyaj elde etmeniz mümkün.. Normal fiyatı 17.5 tl ama şu an Gratis'lerde %50 indirim var biliyorsunuz değil mi ;)








9 yorum:

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Cok guzel gozukuyor. yanaklarina denedin mi aylincim. Bu arada the balmin dudak dolgunlastirici diye glosslari var ama dolgunlastirma etkileri yok sadece ferahlik veriyor. Denemeni tavsiye ederim :)

Unknown dedi ki...

Bu kadar cilde nüfuz eden ürünleri yanağımda kullanmayı tercih etmiyorum canım ya. O glossları denemedim, artık bir dahaki indirime ondan alırım, teşekkürler ;)

Unknown dedi ki...

dudakta duruşu çok güzel ürüne internetten bakmıştım

Makyajın Kimyası dedi ki...

ben de aynısını İstanbul'daki bi arkadaşıma aldırdım bugün kargoyla gönderdi bana elime geçince ben de yazacağım, çok güzel bişeye benziyor :)

Unknown dedi ki...

elime alıp geri bıraktığım bir üründü bu alışverişte. İyi ki almamışım kuru dudaklarım yeterince :(

sena zeyrek dedi ki...

iyi günlerde kullan

Unknown dedi ki...

Evet çok tatlı..

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan şimdiden :)

Unknown dedi ki...

Altına nemlendirici uygularsan problem olmuyor..