27 Ekim 2013 Pazar

Caudalie Beauty Elixir

Bugün size uzun süredir merak ettiğim, aldıktan sonra da neden daha önce kullanmaya başlamamışım diye hayıflandığım bir ürünü tanıtmak istiyorum. Bu ürünü yaklaşık  3 haftadır kullanıyorum  ve bittiğinde kesinlikle alacağım ürünler arasında! Önce özellikleri nelermiş bakalım, sonra yorumlarıma geçerim.. Caudalie Beauty Elixir cildin düzenlenmesine ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olmayı vaad ediyor. Makyaj bazı olarak veya ihtiyaç duyulduğu anda gün içinde uygulanabiliyor. İçeriğinde ise cilt tonunu eşitleyen  üzüm ekstresi, biberiye, astrenjan, organik melisa ve nane yağı var..

Daha önce farklı markaların buna benzer yüz spreylerini kullanmıştım.. Fakat bence bu sprey onlardan farklı. Bir kere içeriğindeki nane sayesinde yüzüme sıktığım anda inanılmaz ferahlatıyor. Gözenekleri sıkılaştırma konusunda henüz etkisini göremedim ama sıktığım andan itibaren cildime sıkılık kazandırdığını hissediyorum. Sabah evden çıkmadan nemlendirici sürsem de gün içinde bazen yüzümün gerildiğini hissediyorum, işte tam da bu anlarda bu sprey hayat kurtarıyor..Yalnız kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor, içindeki yağlar nedeniyle iki faz var, birbirine homojen karışması gerekiyor. Tek kötü özelliği ise kokusu.. Yoğun bir nane kokusu var, daha doğrusu mentol gibi diyebilirim. Kokuya karşı hassasiyeti olanlar çok fazla kullanamaz sanırım.. Bendeki 30 ml çanta boyu, daha büyük boyu da var ama bence bu ideal..


Buna benzer bir ürün ihtiyacınız varsa Caudalie Beauty Elixir'i denemenizi tavsiye ederim. Yetkili eczanelerde veya online sitelerde bulabilirsiniz..





7 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne kadardır kullanıyorsun?

Aquaris Blog dedi ki...

caudile içeriği ile sevdiğim markalardan.

Bir şans vermek lazım o halde

Unknown dedi ki...

3 hafta

Unknown dedi ki...

Cildin çok hassas değilse bir denemeni tavsiye ederim :)

sena zeyrek dedi ki...

Aylin bu markayı nerede bulabiliriz?

Unknown dedi ki...

Eczanelerde veya online sitelerde var

sena zeyrek dedi ki...

Teşekkür ederim :)