2 Ekim 2013 Çarşamba

Guerlain Terracotta Sheer Bronzing Powder

Size bugüne kadar birçok ürün tanıttım çoğunu çok severek kullandım, bazılarını hiç sevmedim.. Ama aralarında bazı ürünler var ki tüm kozmetikler bir yana onlar bir yana.. En vazgeçilmez ürünüm ise kesinlikle bu terracotta bronzlaştırıcı pudra.. Bronzlaştırıcı pudra dediğime bakmayın çünkü resmen dört mevsim kullanıyorum.. Bendeki rengi "02 Blondes", açık renk tenlilere daha çok yakışacak bir ton.. Birçok bronzlaştırıcı gibi ten rengini koyulaştıran ve olduğundan farklı görünmesini sağlayan bir pudra değil kesinlikle.. Tam tersi inanılmaz doğal duruyor ve cilde ışıltı veriyor.. Bazen tüm yüzüme uyguluyorum, bazen de sadece allık olarak kullanmayı tercih ediyorum.. Bal peteği görünümünde pembeli- kahveli tonlardan oluşuyor.. Tüm renkler birbirinden soft ve natürel.. Doğal görünüm verecek bir bronzlaştırıcı arayışındaysanız şiddetle tavsiye ederim.. 













Bu fotoğrafta Guerlain Terracotta sheer bronzlaştırıcı pudra ile yapılmış bir makyajı görebilirsiniz.. Gayet doğal ve ışıltılı duruyor..






Sizin beğendiğiniz Guerlain ürünleri var mı??

4 yorum:

beautiful and sweets dedi ki...

ben de uzun bir sure terracottalarını kullandım Guerlain in. Hiç kalmadı elimde tam da yeni alayım bir tane cok ozledim diyordum, postun denk geldi. Bu biraz acık ben 04 blondes unu almayı dusunuyorum.

Unknown dedi ki...

Valla al canım, bence makyaj için muhteşem bir ürün.. Yıllarca kullanıcam gibi görünüyor

gulcinszn dedi ki...

tüm renkler birarada uyumlu görünüyor.

Ayşen dedi ki...

Guerlain bronzer olayını bitirmiş bir marka!!! Kısa ve net, üstüne yoruma bile gerek yok ;))
Benim için de Guerlian=Bronzer Dior=Pudra
:))