4 Mart 2014 Salı

Burt's Bees Almond & Milk Hand Cream

Burt's Bees'in bu kremi çok uzun zamandır denemek istediğim bir üründü, çok yakında ülkemizde de satılmaya başlayacağını bilmeme rağmen dayanamayıp yurt dışından sipariş verirken bu ürünü de aldım. Yeri gelmişken söyleyeyim bu kremi yakında eczanelerde görmeye başlayacaksınız. 

Acıbadem kokusunu ya seversiniz ya nefret edersiniz, ortası yok :) Ben sevenlerden olduğum için bu el kremine bir şans vermek istedim. Ayrıca Burt's Bees ürünleri beni bugüne kadar hiç yanıltmadı, hangi ürünü denediysem memnun kaldım, bu nedenle alırken tereddüt etmedim. Kremin yapısı oldukça yoğun, hatta merhem kıvamında diyebilirim. Kremdeki acıbadem kokusu da aynı şekilde çok yoğun, özellikle ele ilk sürüldüğü anda çok keskin bir kokuyla karşılaştım. Kısa bir süre sonra bu keskin koku etkisini kaybediyor ve hafif tatlı bir acıbadem kokusu kalıyor sadece. Nemlendirmesi ise inanılmaz! Özellikle gece yatmadan önce sürüyorum, sabah kalktığımda ellerim yumuşacık oluyor. 57 gr'lık bir ürün olmasına rağmen oldukça bereketli olacak gibi duruyor. Yoğun yapısından dolayı kullan kullan bitmez.















Denemek isteyenler biraz daha sabretsin çok yakında bu ürünü alabileceksiniz. Denemek istediğim o kadar çok Burt's Bees ürünü var ki bakalım sıra hangisinde :)

2 yorum:

Yelda dedi ki...

Ben de bu kremi merak ediyordum. Acı badem kokusunu da çok severim. Sanırım buraya gelmesini bekleyemeden ben de alacağım:) Sen de güle güle kullan canım:)

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim :) mutlaka denemelisin