13 Mart 2014 Perşembe

L'oreal Color Riche Eva's Nude ruj

L'oreal'in ülkemiz yeni gelen ruj serisini o kadar merak ediyordum ki indirimi zor bekledim :) Nude denildiğinde hepimiz için akan sular duruyor değil mi? O nedenle bu seriyi bir çoğunuzun benim gibi merak ettiğini biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 6 farklı rengi vardı, hepsini tek tek inceledim en çok hoşuma giden Eva's Nude oldu. Diğer beğendiğim renk ise Frieda's nude oldu ama kendimi tuttum ve onu almadım. Bu rujların normal fiyatı 39,90 tl, ben %40 indirimli aldım.

Rujun yapısı çok güzel yumuşacık, çok güzel renk veriyor. Dudağı kurutmasa da ilk anda çok garip bir şekilde sanki kurutuyormuş hissi yaratıyor, hatta kontrol etmek için aynaya baktım ama dudak kenarında hiç birikme yapmamıştı. Kalıcılığı orta seviyede, arada bir tazelemekte fayda var. Bu renk içinde çok hafif bir pembelik olan bir nude. O kadar çok beğendim ki bu rengi uzun bir süre bur ruju kullanırım gibi görünüyor. Hatta çok ilginç eşim farklı renklerde rujlar sürmeme çok alışkın, bu ruju gördükten sonra ilk kez yorum yaptı ve çok yakışmış bu renk dedi. Hayatta da anlamaz makyaj malzemelerinden, demek ki cidden yakıştı bu renk bana :)

Bu ruju sevmemdeki en önemli neden sanırım menekşe kokulu olması. Eskiden Lancome'un menekşe kokulur rujları vardı, hatta sonra üretmeyi durdurkları için çok üzülmüştüm, yani menekşe kokulu makyaj ürünlerine karşı zaafım var :)









Nude rujlarla aranız nasıl? Bu rengi beğendiniz mi?


Sevgiler

6 yorum:

GÜLÜMSE YÜZÜME dedi ki...

evet ben çok beğendim. Güle güle kullan ,sayenizde bende nude hastası oldum. Daha önce hiç dikkatimi çekmiyordu ,nude rujlar :)

Unknown dedi ki...

Gerçekten de çok yakışmış.Benim gibi nude ruj zaafı olan biri için en yakın indirimde alınacaklar listesine girdi bile:)Menekşe kokulu oluşu ise ayrı bir merak konusu güle güle kullanın:))

Unknown dedi ki...

Bu ürünün ambalajı gerçekten çok kaliteli gözüküyor ve bu rengi de çok güzel :) Bu tür nude tonlar daha iyi oluyor güle güle kullanın :)

Unknown dedi ki...

Ben de çok beğendim yeni nude ruj arayışındaydım gidip alacağım kısa zamanda :) bloguma beklerim takipteyim :) http://asliliatalay.blogspot.com.tr/

Adsız dedi ki...

mukemmel durmus tenın de beyaz olunca

bilgen dedi ki...

Tam bir nude'muş.Harika.İlk fırsatta alacağım sanırım:)