3 Mart 2014 Pazartesi

Phyto 9 Nourishing Day Cream

Benim gibi ince telli saçları olan ve saçlarında elektriklenme/kabarma problemi olanlara çok güzel bir ürün tavsiyem olacak! Phyto markasını duydunuz mu? Bu marka saç konusunda cidden güzel ürünler sunuyor. Yabancı bloggerlardan görüp daha önce Phyto 7'yi kullanmıştım, o da güzeldi ama benim saç uçlarım ekstra nemsiz olduğu için yetersiz kaldı. Phyto 9 ise çok daha nemsiz saçlar için olduğundan gayet iyi anlaşıyoruz :) 

Bu ürünün özelliği 9 bitkinin özünden oluşması ve doğallığı. İçerisindeki en önemli bitkiler Makadamya yağı, aynısefa çiçeği, dulavrat otu, soya fasulyesi ve ebegümeci. Bu bitki özleri saç tellerini besleyerek nemli, parlak ve esnek olmasını sağlıyor. Duştan sonra saçımın ıslaklığını havluyla aldıktan sonra bezelye büyüklüğünde ürünü saç uçlarıma uyguluyorum, sonra da saç kurutma makinesiyle şekil veriyorum. Saçlarımın ince telli ve dalgalı olmasından dolayı saç uçlarım tel tel oluyor ve kuruduğı için birbirine giriyor. Bu problemin çözümünü sadece bu ürünle bulabildim. Phyto 9'u kullanmak için benim gibi problemleriniz olmasına gerek yok. Hepimizin saç uçlarının neme ihtiyacı var, üstelik bitkisel içerikli bir ürün olduğu için gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz.

Peki bu ürünün hiç mi kötü özelliği yok? Orta yoğunlukta bir krem olmasına rağmen sanırım bitkisel içeriği nedeniyle, tüpün ağız kenarında bir süre sonra katılaşma oluyor. Ürünü almaya çalışırken de katılaşan kısımlar kreme karıştığı için dikkatli olmakta fayda var, zira saça böyle sürülürse kepek varmış izlenimi yaratması işten bile değil :) Diğer kötü özelliği ise çabuk bitmesi, sadece 50 ml olduğu için her gün kullanılırsa 1 ay gibi bir sürede bitebilir, bir de saçınız çok gürse eyvah eyvah :))

Yukarıda da anlattığım gibi saç uçlarınızı nemlendirmek için iyi bir ürüne ihtiyacınız varsa ve bu ürün bitkisel içerikli olsun diyorsanız Phyto 9 tam size göre! Saç uçlarındaki kuruluk çok yoğun değilse Phyto 7'yi de alabilirsiniz. Fiyatı bir çok online sitede çok değişken olsa da genelde 50-60 tl civarında.










1 yorum:

KİTHARA dedi ki...

Merhaba, her iki ürün de saçlarınızda ağırlık yapmıyor mu? or musunuz? Birde mesela maşa gibi uygulamalar için yeterli mi yoksa ekstra bir ürüne ihtiyaç duyuyor musunuz? Ben hem nem hem ısı kalkanı aradığım için fikrinizi merak ettim :)