9 Mart 2014 Pazar

The Balm Meet Matt(e) Nude far paleti

The Balm markasının far paletlerini denediniz mi? Bende Balm Jovi, Voyage, Nude Tude, Meet Matte, Shady lady 2 paletleri var. Gratis 8 Mart kadınlar günü indiriminden yararlanarak Meet Matte Nude paletini de aldım. Diğer paletlerinden de çok memnun olmama rağmen sanırım bundan sonraki favorim bu palet olacak. Çünkü renklerine bayıldım! Hem soft ve smokey makyajlar yapmaya uygun renkler, hem de göz makyajında geçiş yaparken kullanılabilecek çok güzel renkleri barındırıyor. Üstelik birçok farklı tonda mat far olduğu için kaşınıza uygun bir renk bularak kaşları doldurmak için kullanmanız da mümkün!

The Balm farlarını daha önce kullandıysanız biliyorsunuzdur, renkleri çok güzel, kalıcılığı oldukça iyi (far bazı ile kullanıldığında çok daha uzun süre kalıyor), hafif tozutma yapsa da çok başarılılar kesinlikle! 

Meet Matte Nude paleti koyulu, açıklı 9 mat renkten oluşuyor. 













İlk sıradaki renkler Matt Johnson (Koyu gri-füme), Matt Garcia (Güzel bir acı kahve), Matt Malloy (Mat bir beyaz). Bu üç fardan en çok kullanacağım renk mat beyaz, özellikle kaş altını aydınlatmak için çok uygun.








İkinci sırada yer alan renkler, Matt Rosen (küllü bir kahve), Matt Wood (oldukça koyu bir kahve), Matt Singh (nude-şeftali tonlarında bir renk). Bu üçlüden favorim kesinlile Matt Singh! Bayılıyorum bu renge, makyajlarımda bol bol kullanacağım gibi görünüyor.








Son sıradaki renkler ise Matt Abdul (Orta koyulukta bir gri), Matt Lombardi (Krem rengi), Matt Hung (içinde hafif bir morluk olan gri). Tabii ki favorim Matt Hung! Çok farklı ve hoş bir rengi var.




Meet Matte Nude paletinii beğendiniz mi? 



Beni sosyal ağlarda takip etmek isterseniz;

instagram: aylininkozmetikgunlugu
twitter: kahvemikahve
facebook: Aylin'in kozmetik günlüğü


Sevgiler 


3 yorum:

pnr dedi ki...

Bu paletten ben de aldım tıpkı söylediğiniz gibi çok işlevsel mat olması nedeniyle kaş farı ve yüzüme kontür için bile kullanıyorum çok kalıcı ve güzel pigmentli bir palet günlük makyaj için de ideal

Adsız dedi ki...

bu paleti gratis indiriminde alıcaktım fakat bir türlü emin olamadım. aslında renkleri çok hoşuma gitmişti ama bloglarda hakkında pek yazı görmediğimden emin olamadım acaba kullanışlı değil midir diye tereddüt ettim. bu yazıyı görmem iyi oldu bundan sonraki indirimde almayı daha ciddi düşünmeye başladım :)

Unknown dedi ki...

Bendede var bu fardan cok cok memnunun bir cok far paletim olmasina ragmen hergun bunu kullaniyorum ama sadece matt lombardi ve matt singh kullaniyorum artik bitiyorlar ve ikisi icin palet almak istemiyorum bana onerebileceginiz bu iki renge benzeyen far varmi simdidien tesekkurler :)