28 Ekim 2014 Salı

Klorane Mango yağı içeren şampuan


Kullandığınız şampuanların içeriğine ne kadar önem veriyorsunuz? Ben özellikle son yıllarda kullandığım şampuanların saçlarıma hacim vermesinin ve canlandırmasının yanında bir de içeriğinin mümkün olduğu kadar doğal olmasını önemsiyorum. Özellikle şu aralar hamile olmam nedeniyle kullandığım ürünlere çok daha fazla dikkat etmem gerekiyor.

Bu nedenle bitkisel içeriğe sahip olan Klorane markasının Mango yağı içeren şampuanını denemek istedim. İçeriğindeki doğal ve besleyici özler ile saç diplerini ve saç tellerini nemlendiriyor. Saçım ince telli ve çabuk sönen bir yapıda olduğu için her şampuanla iyi anlaşamıyoruz. Doğal içerikli şampuanlardan birkaçı da beklentilerimi karşılamadı. Klorane'in bu şampuanı ise saçıma hacim verirken aynı zamanda kolay taranmasını ve canlı görünmesini sağlıyor. Üstelik muhteşem mango kokusuna sahip.















Siz de kullandığınız ürünlerin zararlı kimyasallar içermemesini önemsiyorsanız, üstelik hamileyseniz bence Klorane mango yağı içeren şampuanı deneyebilirsiniz. Yetkili eczanelerde ve birçok online sitede bulabilirsiniz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu şampuanı eczacımın tavsiyesi üzerine kullanmıştım ve gerçekten kokusu muhteşem, saçlarımı da gayet yumuşak ve canlı yapmıştı.Ben de sevdim. Bu arada ben de bloğuma beklerim ;)