29 Haziran 2013 Cumartesi

Resmen bir masal prensesi..

Bu aslında çok geçikmiş bir yazı.. Cannes film festivali Mayıs ayında gerçekleşti ama kozmetiklerden bunu yazmaya bir türlü fırsat kalmadı.. Neyse geç olsun güç olmasın ;) 

Bu seneki Cannes'e bizden de iki ünlü kadın katıldı biri Saadet Işıl Aksoy, diğeri ise Cansu Dere.. Valla bu yazıda objektif olamayacağım sanırım.. Normalde de Cansu Dere'yi pek beğenmem, Saadet Işıl Aksoy'u tam tersi çoookkk beğenirim.. E hal böyle olunca, yani ikisi yanyana gelince bilin bakalım hangisini beğeneceğim :) Bence fotoğraflar üzerinden devam edelim..



İki resim arasındaki 7 farkı bulun demek istemiyorum çünkü 7 değil resmen 700 fark var.. Ama en önemlisi Cansu Dere çok yapmacık poz verirken, Saadet Işıl Aksoy bir o kadar doğal..




Burada da aynı şekilde.. Saadet resmen bir Hollywood starı edasındayken, Cansu ise ahaha ahhahahaha diye gülmüş, kameraları ilk kez görmüş gibi.. Utanmasa hangi kanal, kaçta çıkıyor diye soracak :)






Acaba dişlerini yeni mi yaptırdı da böyle poz verdi anlamadım ki.. Her yerinden yapmacıklık akıyor..





Hele şuna bakar mısınız? Yorum bile yapamıyciiim :)






Gelelim Saadet'e.. Melek misin sen? Peri misin? Nesin? Bu nasıl bir asalet?





Bakar mısınız şu duruştaki asalete..Sanki 5 yaşından beri kırmızı halıda dolaşıyor :)





Elini süzüşü bile muhteşem görünüyor..







Saçı.. Makyajı.. Hepsi asil, hepsi doğal, hepsi muhteşem.. Bu kız hep kamera önünde olsun da gözümüz gönlümüz açılsın vallahi..






Nasıl aradaki farkı görebildiniz mi :)

2 yorum:

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Cansu dere bana daima itici gelmiştir neden bilemiyorum :( Fark apaçık ortada canım doğru tespit!!

Unknown dedi ki...

Saadet ışıl Aksoy'u bu zamana kadar hiç güzel bulamsmışımdır, cansız düz saçlarını hep açardı ve de aşırı zayıftı, makyajında ise bu kadsr soft renkleri kullandığını anımsamıyorumı, fakat doğru makyajın ve saçın bir insanı nasıl değiştirebileceğini ben O'nda farkettim. Makyajı ve saçı inanılmaz zarif olmuş, elbisesi muhteşem , rengi de bir o kadar zarif. Cansu Dere konusunda size hak vermekle birlikte objektif davranmaktan yana olacağım biraz,O'nun da tercihini toplu saçtan yana kullandığını görüyoruz ki bence bu çok doğru bir seçim olmuş, Cansu Dere'yi sıkıcı görünümünden kurtarmış, saç rengi ise yüzünü daha canlı göstermiş. Kıyafetini ise beğendiğimi söyleyemem.