1 Aralık 2013 Pazar

Elseve Extraordinary oil/ Besleyici yağ

Saçlara uygulanan, özellikle kuru saçlara uygulanabilen yağlara karşı bakış açınız nasıl? Valla ben çok önyargılıydım, saçım ince telli ve sönük olduğu için bu yağları daha önce kullanmayı denediğimde saçlarımı yapış yapış yaptığını, yeni yıkanmış olmasına rağmen sanki haftalardır yıkanmamış görünümü verdiğini gördüm maalesef. Fakat Elseve'in bu yeni yağının methini o kadar çok duydum ki daha fazla kayıtsız kalamadım :) Şimdi keşke daha önce kullanmaya başlasaydım diyorum. Neden mi? Çünkü benim saçlarım ince telli ve boyalı olduğu için duştan sonra kuruttuğumda ısının etkisiyle tel tel oluyor, kabarıyor ve kesinlikle sözümü dinlemiyor :( Bazı şekillendiriciler işe yarasa da aynı zamanda saçımı besleyecek bir ürüne ihtiyacım vardı. Bu yağ beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, üstelik daha önce kullandığım ürünler gibi saçlarımın yağlı görünmesine neden olmadan. Zaten bir fıs sıkıp ellere iyice yaydıktan sonra saça uygulamak gerekiyor. Ben bazen dayanamayıp 2 fıs sıkıyorum, biraz fazla geliyor. Birden fazla uygulama şekli olmasına rağmen ben banyodan sonra saçımı kuruttuktan sonra sürüyorum. İsterseniz duşa girmeden önce saçınıza bol bol sürüp bekletebilirsiniz, ya da gece yatmadan sürüp bir bezle kapatıp sabah duş alabilirsiniz ya da duştan çıktıktan sonra ıslak saça uygulayabilirsiniz. Tercih sizin. Ama sonuç hepsinde de güzel olacaktır.

Bu yağın içindeki çiçek özleri bu kadar güzel olmasını sağlıyor sanırım. Boyalı ve normal saçlar için olmak üzere iki çeşidi var. Ben boyalı saçlar için olanı kullanıyorum. Watsons, Gratis mağazalarında veya büyük marketlerde bulabilirsiniz. Fiyatı 19-20 tl civarında..

Saçınıza bakıp yapabileceğiniz bir ürüne ihtiyacınız varsa şiddetle tavsiye ederim.. 






4 yorum:

audrey dedi ki...

bu yağlar benim de saçımı yapış yapış gösteriyor bir tek avonda bu problemi yaşamadım..

Unknown dedi ki...

Bunu denedin mi? Bu da yağlı bir görünüm vermedi bende

audrey dedi ki...

yok denemedim sırada şimdi yves rocher bakım yağı var..

Aner dedi ki...

Bendede yagli yapis yapis yapiyo loreali birakali cok olmustu ama kullamdigim donemlerde hem bu yagindan hemde onarici maskesinden memnun kalmamistim