7 Eylül 2014 Pazar

Cartier Baiser Vole



Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba :) Neden bu kadar uzun süre bloğa yazı yazmadığımı çok yakında açıklayacağım ama şimdi hemen ışık hızıyla bugün tanıtacağım ürüne geçmek istiyorum. Ne kadar özlemişim yazmayı!

Cartier Baiser Vole uzun zamandır kullanmak istediğim, fakat elimdeki parfümler bitmediği için bir türlü alamadığım bir parfümdü. Kullanmaya başladıktan sonra ise keşke daha önce alsaydım dediğim bir parfüm oldu!


Çiçeksi, fresh aynı zamanda pudramsı bir koku. Parfümün temel notaları zambak, turunçgiller ve yeşil notalar. Hepsinin birleşimi parfümün hem çok kalıcı hem de fresh olmasını sağlıyor. Sıradan bir parfüm değil, kesinlikle çok farklı ve çarpıcı!









Özellikle kış ayları için uygun bir parfüm. Hani bazı parfümler vardır, kıyafetlerinizde kokusunu duyduğunuz anda içiniz ısınır, işte bu da onlardan biri!







Kış ayları için farklı bir parfüm arayışınız varsa Cartier Baiser Vole'yi bir deneyin derim. Kim bilir belki sizin de vazgeçilmezlerinizden biri olur!

1 yorum:

Yura Kaori dedi ki...

Merhaba bloğunuzu merakla takip ediyorum :) Sizde benim bloğuma uğrarsanız çok sevinirim :) sanatinsaklisirlari.blogspot.com