3 Kasım 2014 Pazartesi

Ten rengine göre ruj seçimi




Yıllardır kendine en çok yakışan ruj rengini bulamayanlar, bir çok farklı renkte ruj deneyip en iyisinin hangisi olduğuna karar veremeyenler bu yazı tam size göre...

Ruj rengine karar verirken en doğru püf noktası kesinlikle ten rengini dikkate almak. Bir türlü seçemediğiniz doğru ruju bulmak için en büyük yardımcınız teniniz. Bakalım hangi ten rengine hangi tonlarda rujlar daha uygun.









BEYAZ/AÇIK TEN: Teninizin rengi çok açık veya beyazsa size yakışacak ruj renkleri açık pembe, açık şeftali, altın ışıltılı kahve, mavi alt tonlu kırmızı olacaktır.
















ORTA/BUĞDAY TEN: Teniniz buğday veya orta tonlarda ise size en uygun ruj renkleri orta koyulukta pembe, turuncumsu şeftali, kan kırmızısı, kayısı olabilir.
















BUĞDAY/ESMER TEN: Ten renginiz buğdaydan esmere dönük ise yakışacak ruj renkleri koyu gül rengi, böğürtlen rengi, koyu kırmızı, koyu kayısı rengi.















ESMER/ KOYU TEN: Ten renginiz çok koyu ise en hoş durabilecek ruj renklerinden bazıları kahverengimsi kırmızı, koyu fuşya, koyu böğürtlen, altın ışıltılı bej









Umuyorum ki bu yazıdan sonra ruj seçimi sizin için daha kolay olur. Keyifli alışverişler...

Hiç yorum yok: