3 Eylül 2012 Pazartesi

Biraz astrolojiye kim hayır diyebilir ki?

Balik Burcu Eylül 2012 Yorumu

Sevgili Balıklar bu ay  maddi konularda sabırsız, farklı ve ani tepkiler altında olabilirsiniz. Elinize bir miktar para geçebilir ve siz bu parayı, iş ilişkileriniz için kullanabilirsiniz. Kaynaklarınızı iş alanlarınıza aktarabileceğiniz bir ay olacak. 5 Eylül  itibarıyla, aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. 3 hafta boyunca Ay ve Balık arasında oluşacak olumlu etkileşim de, hayatınızda önemli olayları ön plana çıkartabilir. Bugünlerde sinyalleri belirginleşen konuları bir kenara yazmanızda fayda var. Yine Sizi zorlayan konuların ortadan kalkması, sağlıklı düşünmenizi sağlayacak.
Güneş ve Uranüs arasında oluşacak olumlu açı ise önümüzdeki ay  boyunca meydana gelecek sürpriz olaylara işaret ediyor. Mart doğumlu Balıklar Aklınızdan geçen her şeyi söylemeyin Ani gerilim ve kopuşlar gündemde! Yine burcunuzda, Yengeç ve Venüs seyirleri genel anlamda kişinin kabuğuna çekilmeyi veya bağımlı olduğu alanlarda faaliyet göstermeyi tercih ettiği zamanlardır.

Yani önünüze yeni bir fırsat çıktığında şüpheyle yaklaşabilir veya ne kadar güvendeyim sorusunu sorabilir, büyük oynamaktan korkarak, yaşayabilirsiniz. Oysaki Balık burcu süreçlerinde eskinin tecrübelerinden yararlanarak yeniye yer vermek gerekebilir. Bu zamanda, ben yine de girişimlerde bulunmanızı, yeteneklerinizi hayata geçirmek adına kapıları zorlamanızı, BEN BURADAYIM diyerek ama az ama öz mutlaka gelebilecek fırsatları değerlendirmenizi öneriyorum.

Kova Burcu Eylül 2012 Yorumu

Sevgili Kovalar Eylül ayına ortaklaşa para konularınızla, banka işlemleri, ödemelerinizle ilgili konularla giriş yapıyorsunuz sevgili Kovalar .. Önünüzdeki birkaç hafta kendinizi öne çıkarmayı sevecek, konuşmalarınızda kendi fikir ve düşüncelerinizden bahsedeceksiniz. Yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınız gündeme gelebilir. Bu alanda yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki beklenmedik değişimler sinirli davranmanıza neden olabilir. Ne yaşarsanız yaşayın daha az tepkiler vermeyi ve kendinizi zihnen sıkmamayı öğrenmelisiniz. Yine bazılarınızda, parasal konularda hızlı harcamalar.
Gelirlerinizle ilgili mevzularda hakkınızı korumak yerine gelene razı olma hali. Parasal kazanımlarınız açısından mücadele vermekten kaçınma. Hayali bir takım düşüncelerle hareket etmeye çalışmak, cömertlik ve eli açıklık. Özellikle 14 18 - Eylül döneminde son derece dikkatli hareket etmeniz harcamalarınız ve girişimleriniz konusunda mantıklı ve sakin davranmaya çalışmanız önemlidir. İlişkiler veya ortaklıklar yoluyla parasal sorunlar yaşanabilir. Sağlık konusunda etkili bir dönem geçirebilirsiniz.

 Eski rutin rahatsızlıklar, geçmişle alakalı bazı problemlerin sizi oldukça hassaslaştırabileceği bir süreç. Kendinize dikkat etmeniz ve özellikle beslenme düzeninizle alakalı konularda özen göstermeniz faydalı olacaktır. Özellikle üzüntü, sık sık ağlama, gibi durumlardan uzak durmak için hava ve pozitif düşünce gücünüzü her zaman ön planda tutmanız faydalı olabilir.

Oğlak Burcu Eylül 2012 Yorumu

Eylül ayına dış koşullar ve seyahat alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. iş ve kariyer alanlarınızda uğraşılarınız ve becerileriniz artacak. Önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak, iş ortamınızda güçlü iletişiminizle dikkatleri üzerinize çekmek, sorunlarınızı halletmek için bu dönemi es geçmeyin. Ay boyunca kariyer ve iş hayatınızda yeni oluşumlar, fikir ve teklifler ve önemli olaylara açık olacaksınız. Başlangıç ve kararlarınızı bugünden sonra uygulayabilirsiniz.
Yine 15 Eylül itibarıyla, iş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği ve sağlamlaşacağı bir dönem içine giriyorsunuz. Sağlığınız yine bu 3 hafta boyunca iyi olacak yalnız tatlı ve zengin yiyecekler tüketmeye meyillisiniz size kilo aldırabilir. Ay  ortası ise, neler istediğinizi derinlemesine düşünmek ve bu doğrultudaki amaçlarınıza ulaşmak için gerekli olan stratejileri belirlemek açısından ideal. İçgüdüleriniz de rekor kıracak bir düzeyde. Bu kadar pratik ve ayaklarını yere basarak gerçekçi davranan biri olarak içinizdeki o küçük sesi dinlemek istemiyor olabilirsiniz.

Ama inanın ona kulak vermelisiniz. Para konusundaki önsezilerinizin doğru olduğunu çok yakında göreceksiniz. Bu özel ay sonu, Venüs ve sevgili Oğlak! Bu, aşkın kıvılcımlarını alevlendirmek açısından dört yıldızı hak eden bir ay sonu!


Yay Burcu Eylül 2012 Yorumu
Yay burcunda bulunan Ay'ın Merkür ve Satürn'le kurduğu olumlu açı, kendimizi en iyi şekilde ifade edebileceğimiz ya da kalıcı adımlar atabileceğimiz bir ay olduğumuzu gösteriyor sevgili Yaylar... Bu pazartesi, önemli pozisyondaki kişiler bir araya gelebilir, uzak ülkeler, medya, hukuk, halkla ilişkiler, eğitim konularında gelişmeler yaşanabilir. Yine Siyasi alanlarda, akademik kariyeri olan kişilerle görüşmelerde sınırlanan duygular veya baskılar zaman zaman rahatsızlık verebilir.
Hızlı iletişim ve artan ziyaretler de gündemde görünüyor. Mars'ın olumsuz duruşu, ev ve aileyle ilgili konularda duygusal sorunlara neden olabilir ya da duygusal tartışmaları, ufak tefek sakarlıkları körükleyebilir. Aşırı tepkilerden ve duyguları abartılı şekilde dile getirmekten çekinmekte fayda var. Genelleme yaparsak en güçlü olduğunuz bu ay kariyeriniz ve iş alanlarınızda kendinizden bahsetmek öne çıkabilir. Konuşmayı ve paylaşmayı seviyorsunuz.

Yalnız aşk hayatınızdaki değişimler sizi fazlasıyla etkileyecek. Özel hayatınızda yolunda gitmeyen ve sizin de sabırsız davranacağınız konular olabilir. Dikkatli adımlar atın. Parasal konular yüzünden arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bozulmalar meydana gelebilir.. . Ay sonu ise, uzak seyahatleriniz ve grupsal işleriniz konusunda güzel etkiler altında olacaksınız. Bu ay üzerinizde hissedeceğiniz olumsuzluklar geride kalmaya başlayacak. Önümüzdeki aya da şanslı etkileriniz devam edecek. İş alanlarınızı ve bu alanlardaki atılımlarınızı bu aralar iyi organize etmelisiniz. 

Akrep Burcu Eylül 2012 Yorumu
Merkür pozisyonu nedeniyle finansal açıdan iniş çıkışlı bir aya giriş yapıyorsunuz. Maddi yönden riskli bir aya  İş hayatında ya da bireysel hayatlarımızda maddi konular ön plana çıkabilir. Bu ay ve devamındaki ay içerisinde riskli yatırımlar yapmaktan kaçınmanızda, ertelenen ya da unutulan borç, ödeme ve faturalarla ilgili daha dikkatli olmanızda fayda var! Ayrıca ölçüsüz, gereksiz harcamalar konusunda da dikkatli olunması gerekiyor. Paradan bahsetmişken biraz da kariyerinize değinelim. Kariyer alanında da başarıyı yakalama şansınız var.
Eğer bu ay bir zafer kazanırsanız bu büyük olasılıkla Ekimden itibaren hissedilmeye başlanacak. Yine Tutku ve aşk burcunuzda bulunan Ay, üzerinde yoğunlaştığımız konuları tüm gayretlerimize değecek boyutlara oluşturmamıza yardım edebilir. Ancak, bu süreçte, sakin ve temkinli ilerlememiz gerekebilir. Güven arayışı ve sadakat teması ön planda olmasına rağmen, ay etkinleşen Venüs-Plüton kavuşumu cinselliği, karşı cinsle etkileşimi, tutku, kıskançlık veya aşkla ilgili duygularda saplantıyı ön plana çıkartabilir.

Her ne kadar önümüzdeki bu ay aşk ve cinsellik ön planda olsa da, yanlış anlaşılmalara ve acı boyutuna varabilecek aşırı duygusal tepkilere karşı da tedbirli olmak gerekiyor sevgili Akrepler… Mıknatıs gibi bir çekiciliğe sahip Akrepler aşka nasıl bakıyor derseniz Kıskanç ve koruyucudur…

Terazi Burcu Eylül 2012 Yorumu

Sevgili Teraziler önce gerilim sonra aşk var! Bu ay  Terazi burcundaki Ay, ikili ya da grupsal ilişkiler temasını ön plana taşıyor. Gerilimli diyaloglar ve huzursuz bir ruh hali özellikle ayın ilk yarısında etkili olabilir. Ancak, ayın  ilerleyen saatlerinde kavuşum yapacak olan Mars ve Venüs, ilişkilere romantik ya da uyumlu bir hava taşıyabilir. Bu da ayboyunca diplomatik ilişkilerin, aşk temasının, dış görünüşümüzde veya yaşadığımız yerde yapacağımız estetik değişikliklerin ya da alışverişlerin olumlu sonuçları olabileceği anlamına geliyor sevgili Teraziler…
18 Eylül itibariyle bir kaç haftadan beri yaşadığınız sıkıntılar ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Yine hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yaşadığınız aksiliklerin geride kalmaya başladığını fark edeceksiniz. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanın yaşamındaki değişimler sizin hayatınızı da etkileyecek. Sürtüşmelerden ve ortaklı işlerden kaçının veya bu alanda acele kararlar vermeyin. Ev ve aile ortamınızda vereceğiniz bazı kararlar, aile ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Veya ailenizden çok yakın bir insanla bazı güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Her ne kadar kendi hayatınız bu aralar ön planda olsa da, ailenize ve kararlarına saygı göstermeniz sizi rahatlatabilir. Yine Mars ve Satürn'ün burcunuzda bulunması, herkes tatildeyken, tüm işlerinizi, mesleki durumunuzu ve hatta özel hayatınızı düzenlediğinizi gösteriyor. Ne türlü durumla karşılaşırsanız karşılaşın son iki senedir kendinize yaptığınız yatırımları unutmayın. Çevrenizdeki olaylar sizi her zamankinden daha fazla etkilerse, bu yaşlandığınız anlamına gelmiyor, korkmayın. Sizi biraz hassaslaştırıyor veya olayları sorgulamaya itiyor olacak, o kadar...

Başak Burcu Eylül 2012 Yorumu

Sevgili Başaklar Eylül ayına şartlar sizin lehinize olarak başlıyorsunuz. Bir de endişeli ve kuruntulu yapınızı bir kenara bıraksanız, hayat daha da kolay olacak sevgili Başaklar... Kontrol edemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşmayı bir kenara bırakın.. Atılım zamanınız olan Eylül ayına kadar, kendinizi iyi hissettirecek en önemli unsur dostlarınız. İş arkadaşlarınız ve mesleki gruplarla ilgili işbirlikleri yeni fırsatlar getirecektir. Tüm davetlere katılın ve sosyalleşin. Mesleki grupların içinden bir kişi size oldukça çekici fırsatlar sunabilir.
Yine Bu ay boyunca maddi alanda kafanız iyi çalışacak, Bir şeyler alacaksınız veya bir alışverişte bulunacaksınız, paranızı ve şartlarınızı korumalı ve daha ekonomik adımlar atmalısınız. Beklenmedik yerlerden elinize geçecek paraları iyi değerlendirin. Bazılarınızda tek sorun bunu kendiniz adına değil de başkalarının yükselmesi için yapıyor oluşunuzdur. Eylül ortası, Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem. Finansal açıdan, iyi haberlerin ortaya çıkması için bu müthiş ay…

Haberlerin gelmesi dbu ayı ve sonrasını da etkileyecek. İşinizle alakalı tanışma, dostluk yemekleri, vasıtasıyla bazı sürpriz gelişmeler olabilir. Eylül sonu, yoğun iş temposu çalışmalar nedeniyle yorgunluklar meydana gelebilir. Bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Psikolojik yönden kendi iç dünyanıza çekilme. Elinizde olmayan bazı durumların yarattığı kendinizi ifade etmedeki zorluklar yaşabilirsiniz. 

Aslan Burcu Eylül 2012 Yorumu

Sevgili Aslanlar Eylül ayının ilk haftasında sinirleriniz kolay yıpranabilir, başkalarının düşündüğüne veya yaptıklarına göre karar vermek bu dönem doğru olmayacaktır. İletişime dayalı işlerinizde bazı sorunlar ve bozulmalar görülebilir. İş alanınızdaki baskılar, zihninizi meşgul edecek ve olayların ardındaki gerçekleri bulmak için şiddetli bir istek duyacaksınız. Başkalarının işleriyle uğraşmak ve bu yükümlülükleri üstlenmek, zihinsel anlamda sizi yorabilir. Yalnızlığı sevme, hayatın anlamını bulmak isteğiniz yoğun olacak.
Son zamanlarda  hayatınızda yaşadığınız yanlış anlaşılmaları, düzensizlikler ve iletişim sorunlarını geride bırakmaya başlayacak. Aynı zamanda para alanlarınız ve arkadaşlık ilişkilerinizde rahatlamaya başlayacak sevgili Aslanlar. Yine Para evinizin yöneticisi olduğu için Merkür kazanç anlamında yararlıdır. Ancak paranın kıymetini bilmeli ve olur olmaz harcamalardan uzak durmalısınız.  19 Eylül Sürpriz para akışının, iş görüşmelerinin, yeni girişimlerden elde edilen paraların göstergesidir.Bu zamanlarda  çok göz önünde olacağınız yerlerde bulunacaksınız, iş alanlarınızda duygusal destekleriniz fazla olabilir.

24 Eylül tarihinde eşinize ve sevdiklerinize her konuda yardım etme, dua etme gibi etkileriniz yüksek olacak. Genelleme yaparsak Bu ay sadece isteklerinizi analiz edin, konuşmalarınıza hassasiyet gösterin. Kimi Aslara ise, iş değişikliği, statünüzle ilgili değişimler göze çarpabilir. İleriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak iletişimler, görüşmeler ve hareketlilik söz konusu olacaktır. Olumlu etkiler mevcut. Aşklarda ise vazgeçmeler gibi etkiler yaşanabilir. ciddi tartışma, kavga sonucu hayatlarından birini… 

Yengeç Burcu Eylül 2012 Yorumu

Güzellik, ilişkiler, uyum ve ortaklıklar gezegeni Venüs Yengeç burcuna geçti. Yengeç burcu, aile ve köklerimizi de temsil etmektedir. Bu dönemde ailemize vakit ayırmak bize iyi gelecektir. Diğer taraftan ev ve aile ürünleri satışlarında artışlar da göze çarpacaktır. Yengeç zamanı kurulan şirketlerin başarılarını hep beraber gözlemleyebiliriz. Yine sanatsal konular başta olmak üzere, spor, müzik, el sanatları, siyaset, yazarlık, politika bir hayli etkilidir. Bazı kişilerle sürpriz görüşmeleriniz olabilir. …
Eylül ortasından itibaren Venüs, tüm havanızı değiştiriyor. İlişki yönetiminde oldukça başarılı olacağınız ve takdir göreceğiniz bir döneme geçiyorsunuz. Bu birkaç ayı iyi değerlendirin. İş görüşmelerine gidin, yeni kişilere ulaşın. Eğer iş değiştirmeyi düşünüyorsanız, görüşmelere başlamak için  15 Eylül gününden sonra harekete geçin. Kişisel kazancınızla ilgili gelişmeler olabilir. Yine ev alım, satım, kiralama ve emlak işlerinizi bu döneme denk getirmek işinize yarayabilir.

Aşkınızı haykırın… Venüs (büyük hayaller ve şanslar gezegeni) arasındaki olumlu etkileşim, sevdiğiniz kişilere sevginizi açıkça göstermeniz ve duygularımızı net şekilde ifade edebilmemiz için gerekli zemini hazırlıyor. Sevdikleriniz, sizin onları ne kadar önemsediğinizin farkında mı sizce? 25 ve 28 Eylül tarihlerinde onlara sevginizi ya da aşkınızı haykırmanız için çok uygun... 

İkizler Burcu Eylül 2012 Yorumu

Venüs'ün Yengeç burcuna geçmesi, hayata olan inancınızı ve bağlılığınızı güçlendiriyor sevgili İkizler… Daha aktif heyecan ve sevgi dolu yaklaşımlarınız çevrenizdekileri de etkileyecek. Büyük düşünme zamanınız başlıyor. Özellikle yurt dışı, yabancılar ve uzaklara açılma, yeni projeler yapma fırsatları kapınızda. Bu ay boyunca yüksek öğrenim ve medya ile ilgili gelişmeler de, eğer isterseniz sizinle olacak. Göreviniz, kariyerinizle ilgili kafa karışıklığınız son buluyor.
Geçen aylardan  canınızı sıkan, sizi gerginleştiren olaylar bu aydan sonra tam tersi yönde sizi mutlu edebilir. Bulunduğumuz ortamda merkez olmak isteyeceğiniz bu süreçte, Kimliğiniz ikna yeteneğiniz fazlasıyla yüksek. Dikkat edeceğiniz husus, kıskançlıkları öne çıkaran bu enerjinin etkisi altında kalmamaktır. 14 Eylül itibariyleisteksizliğiniz fazla olabilir. Daha içinize yönelme, kabuğunuza çekilme gibi etkileriniz yüksek. 19 Eylül itibariyle ise, maddi konularda şanslı ve bir o kadar yaratıcı etkilerinizin devreye gireceğini söyle bilirim.

İş alanlarınızda
başkalarına yaptığınız yardımların sonuçlarını maddi olarak görebilirsiniz. Ay sonu ise, oldukça keyifli ve yerinizde duramayacağınız bir kaç gün sizleri bekliyor. Sizin dışınızda gerçekleşecek ani, beklenmedik gelişmeler de işte sevindirici sonuçlar yaşatacak. Bu sevinç aile arasında paylaşılan bir gelişme de olabilir. Yine Eylül ayı boyunca aşk hayatınızda aşkı konuşmak, yaşamak ön plana çıkabilir. 

Boğa Burcu Eylül 2012 Yorumu
İşler yoluna giriyor. Doğru harekete geçen Merkür bir süredir ters giden işlerin doğru yönde ilerlemesine yardım edebilir sevgili Boğalar… İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz artacak, Özellikle ayın 3'ü civarında doğanlar, bazı konularda büyük ve sağlam başlangıçlar yapabilirler. Kendinizi iş alanlarınızda göstermek ihtiyacında olacak, beraber çalıştığınız insanların sorunlarına çözüm bulacaksınız. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi bu dönem yaptırmanız yerinde olacak. 12 Eylül günü itibarıyla, 2hafta boyuca Yeniay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek.
15 gün boyunca bu alanda yeni başlangıç ve girişimlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Yine satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar ve bilişim sektörlerinden işiniz varsa olumlu bir dönem içinde olacaksınız. Bu alanda beklenmedik olaylar zaman zaman sinirinizi zıplatabilir. Dinlenme zamanı. gireceğiniz sosyal ortamlarda sürprizli ve sevindirici tanışmalar olabilir. Bir teklif almanız sizi sevinçten havaya uçurabilir. Dost kişilerle keyifli sosyal aktiviteler paylaşmak için de çok iyi bir zaman.

Yalnız eğlencenin, sosyal aktivitenin dozunu kaçırmamaya çalışın çünkü ayın ikinci yarısı masraflarınızın artması riski var ve ayrıca yeni tanıyacağınız birinden beklenmedik hoş olmayan bir tavır görmeniz söz konusu olabilir. Amaç ve niyet farklı çıkabilir. Olabilecek riskli durumları da uyanık tavrınızla bertaraf edebileceksiniz. Ay sonu, size bazı alanlarda olumlu gelişmeler getiriyor. Kısa geziler, iş seyahatleri yapmak, birebir doğru ilişkiler kurmak için son derece uygun bir döneme giriyorsunuz. Renk katacak gelişmeler yaşayacak kafanız karışacak. 

Koç Burcu Eylül 2012 Yorumu

Eylül ayından itibaren, sizin için bir şeyler değişiyor, özellikle ilişkilerde bakış açınızı köklü bir şekilde değiştirecek olaylar içinde bulacaksınız sevgili Koçlar… İşlerin rengi değişiyor ailenize daha fazla vakit ayırmak, işyerindeki enerjinizi de yükseltecektir. Yine 5 Eylül itibariyle, 3 hafta boyunca iş hayatında yeni ilişkiler vesilesiyle yaşanacak olaylar bir ayna etkisi yaratacak. Hem karşınızdaki kişileri hem kendinizi net bir aynada göreceksiniz.
Gördüğünüz şeyleri bir fırsat olarak alın, yerinizi ve akabinde ilişkilerinizi bir üst noktaya taşımak, daha kaliteli yaşam koşullarını belirlemek için iyi bir fırsat olduğunu düşünün. Zaman zaman evden çalışma opsiyonunu kullanmaya çalışın. Tatil planlarında bazı karışıklıklar olabileceği gibi, siz de bambaşka bir plan yapmak isteyebilir, tüm programı değiştirebilirsiniz. Eylül ortası oluşacak yeni ay Bu alan taşınma alanı olduğundan, taşınmayla ilgili kararlarınız gündeme gelebilir.

Değiştirmek istediğiniz konular gündeme gelebilir. Karşı tarafın hayatına göre hareket etmek veya kendinizi onun sahasında hissetmek, bazı açılardan sizi zorlayabilir. Eylül başındaki kararlarınız hafta sonuna doğru değişecektir. Hayatınızda kimlerin olmasını, nasıl bir genel çevreye sahip olmak istediğinizi netleştirmeniz gerekiyor. Bunları netleştirmeden önce sanırım bazı ilişkilerde ciddi çatışma, açmazlar da yaşanacak. Her şeye rağmen bu ay cesur, kararlı ve tutkulusunuz, ne istediğinizi iyi biliyor olacaksınız. Olabilecek riskli durumları da uyanık ve cesaretli tavrınızla bertaraf edebileceksiniz. Sizde, bu değişim daha bitmedi, demektir sevgili Koçlar… Hepimize iyi haftalar…



 NOT: Daha ayrıntılı bilgiyi http://handekazanova.astrolojiburc.com sitesinde bulabilirsiniz. Hande Kazanova'ya teşekkürler..













Hiç yorum yok: