16 Eylül 2013 Pazartesi

Yeşil ve mor'un uyumu..

Herkese merhaba.. Son zamanlarda arada sırada da olsa yapmış olduğum makyajları paylaşıyorum sizlerle.. Bugün birazcık renklenmenin zamanıdır diye düşündüm..

Birbirine çok yakıştırdığım renkler var.. Yeşil-mor, kahverengi-mavi ve pembe-gri.. Göz makyajında bugünkü tercihim yeşil-mor ikilisi..Kiko'nun muhteşem yeşil-mor farını size daha önce anlatmıştım.. Okumak için TIK TIK.. Renkli bir makyaj için daha iyi bir seçim yapamam diye düşündüm, renkler o kadar şahane ki.. Aslında özellikle mor rengin pigmentasyonu çok iyi gibi görünse de makyajda rengini verebilmesi için biraz fazla sürmek gerekiyor.. Yeşil ise şahane, azıcık dokununca bile rengini veriyor..

Hadi başlıyoruz..




Neler kullandım?? 





Ten makyajı her zaman çok önemli..






Muhteşem ikili..





Göz makyajı hazır.. Eyeliner da uygulayınca çok daha hoş oldu..









Günlük bir makyaj olmasa da özel bir davette siyah bir elbiseyle hoş durabilir ne dersiniz?? Sizin kullandığınız Kiko ürünler var mı?? Yorumlarınızı merak ediyorum ^_^


6 yorum:

Unknown dedi ki...

aslında crease bölgene kahve tonları sürseydin ve bunu göz pınarınıda dahil etmek üzere sürseydin. böyle yarım kalmış gibi duruyor göz pınar kısmın :) ama renklerin uyumu çok güzell :)

Cemile Korlu Şener dedi ki...

bloğunun renkleriyle çok uyumlu bi göz makyajı olmuş :)
http://cemrelifestyle.blogspot.com/

cangz dedi ki...

Çok hoş olmuş:)

BERRY-DEW dedi ki...

Aylin' cim ben çok beğendim, zaten Kiko'nun bu ikilisini görünce hemen aşık olmuştum ama kullanma fırsatım bir türlü olmadı. Senin makyajını deneyeceğim bakalım nasıl olacak :)))

Unknown dedi ki...

Bence günlük iş hayatında da yapılabilir bu makyaj abartı yok çünkü renk uyumu süper çok güzel olmuş...

Barzah dedi ki...

Bende kömür karası bir farı sırf bu rengi için almıştım. Mac teki carbon gibi. Gayet memnunum :)