28 Kasım 2013 Perşembe

Dermomarket.com ile tanışmaya ne dersin?

Son zamanlarda özellikle dermokozmetik alışverişlerimi eczanelerden yapmaya o kadar üşenir oldum ki interneti açıp güvendiğim online sitelerden yapmak çok daha kolay geliyor. Bu şekilde alışveriş yapmamın tek sebebi daha kolay olması değil, aynı zamanda çok da ucuz olması. Eczaneden alacağımdan çok daha uygun fiyatlara alabiliyorum.

Dermokozmetik sitelerin alışveriş yapmak iyi güzel de hangilerine güvenebiliriz? Eminim bu soru sizi de tedirgin ediyordur. Bugüne kadar bu konuda size hiç site tavsiyesinde bulunmadım, şimdi size gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz bir site önermek istiyorum, www.dermomarket.com






Peki bu siteyi bu kadar güvenilir kılan özellikler neler? %100 orjinal ürün garantisi, son kullanma tarihi 1 yıldan daha az olan ürünleri satmamaları, hızlı teslimat, sorulan sorulara çok hızlı dönüş yapmaları, kapıda ödeme imkanı, 99 tl üzerine bedava kargo, 99 tl altına ise kargo 4.25 tl. Özellikle kapıda ödeme seçeneği olması çok büyük avantaj, birçok site bu seçeneği sunmuyor maalesef.

Dermomarket.com da birçok dermokozmetik ve kozmetik markalarını aynı anda bulmak mümkün. Üstelik diğer sitelerde olmayan bir özelliği de MAC ürünlerinin de satışının olması, üstelik %10 indirimli!

Ayrıca benim de sürekli aldığım Bioderma, Avene, Caudalie, La Roche Posay gibi markaların ürünlerini de uygun fiyatlara almak mümkün.




















Ürünleri görmeden satın almak bazen huzursuzluk verebiliyor, özellikle son kullanma tarihi yaklaşmış ürünleri satan siteleri gördükten sonra. Dermomarket.com Zonguldak'da 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren Öztürk Eczanesi'nin bir kuruluşudur. Dermomarket.com'dan alışveriş yaptığınızda ise ürünün kalitesinden tutun da size ulaşana kadar geçen süreçte hiçbir problem yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. 

Üstelik güncel birçok kampanyası ile istediğiniz ürünlere çok daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Mesela şu anda Youngblood, Dermalogica, Cosmed, Nuxe, Physicians Formula markalarında kampanyalar var.


İşte alışverişe başlayabilmen için birkaç kategori.. İstediğin kategorinin üstüne tıklayıp ürünleri inceleyebilirsin.




Saç Bakımı

Cilt Bakımı

Parfüm

Vücut bakımı

Bebek ürüleri


Daha önce Dermomarket.com'dan alışveriş yaptınız mı? Yorumları bekliyorum :)


6 yorum:

Unknown dedi ki...

daha bugün verdim siparişi :) indirimleri harika ve çok güvenilir bir site

endlessharing dedi ki...

Ben de buradan çok alışveriş yaparım :) Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım, gayet başarılı ve güvenilir b site. Paylaşımın için saol canım, sevgiler :*

Unknown dedi ki...

Ben kapıda ödeme seçeneği yok diye düşündüğümden siteye bile girmedim düşün Aylin'im. İşte ya korkmamak araştırmak lazım ki oğrenesin ya da senin gibi bloggerlar bizlere yön göstersin. O da pek mümkün olmuyor biliyorsun ki. Herkes paylaşımcı değil. Siteyi inceledim de burada bulamadığım birçok ürün aslında elimin altındaymış meğerse. Çok teşekkürler paylaşımın için. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Aynen, iyi ki böyle siteler var :)

Unknown dedi ki...

Rica ederim canım :) böyle bilgiler önemli paylaşmak lazım ;)

Unknown dedi ki...

Rica ederim kuşum :) kapıda ödeme seçeneği çok önemli ya, özellikle benim gibi kredi kartı kullanmayanlar için. Öperim