10 Kasım 2013 Pazar

Rainbow makeup, gökkuşağı makyajına farklı bir bakış açısı..

Nerden çıktı şimdi bu gökkuşağı makyajı demeyin uzun zamandır aklımdaydı sonunda yaptım :) Bir kere baştan söylemem gerekiyor kesinlikle günlük kullanım için uygun bir makyaj değil.. Peki bu makyaj nerede kullanılır diye sorarsanız da belki bir gece dışarı eğlenmeye çıkarken farklı olması açısından yapılabilir, ya da belki bir düğüne giderken simsiyah bir elbise ile hoş durabilir. İşe giderken ya da bir toplantıda çok da kabul edilebilir olmadığı kesin :)


Normalde yaptığım makyajlarda kullandığım ürünlerin neler olduğunu tek tek yazıyorum ama bu makyajda öyle olmayacak. Çünkü hangi markanın ürünlerini kullandığımın çok da önemi yok, önemli olan tamamen renkler.. Sarı, turuncu, mavi, yeşil, pembe ve mor tonlarında göz farınız varsa bu makyajı yapmak çok kolay.. Benim uyguladığım noktalara bu renkleri uygularsanız eğlenceli bir makyaj elde edebilirsiniz.












Dudaklara ise ışıltılı pembe bir ruj uygulamak yeterli..





Gökkuşağı makyajı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce böyle bir makyaj nerelerde kullanılabilir? Yorumları bekliyorum ^_^

9 yorum:

Ecz.imis dedi ki...

Benim girdiğim ortamların (düğün vs de dahil) hiç birinde oluru yok bu makyajın. Malesef. :( Ama kesinlikle çokk sempatik ve hoş duruyor bence. <3 Tam benlik. :) Ellerine ve makyaj malzemelerine sağlık. ^.^

endlessharing dedi ki...

Ya böyle makyajlara bayılıyorum, insanı mutlu etmiyor mu ? :)) Ellerine sağlık cnm :*

Unknown dedi ki...

Bir partide:)

Adsız dedi ki...

Çok berbat görünüyor bence.

Unknown dedi ki...

Evet kullanımı oldukça zor bir makyaj ama sempatik olduğu için arada yapılabilir belki :)

Unknown dedi ki...

Sağol canım :) evet ya ben yaparken çok keyif aldım :))

Unknown dedi ki...

Ancak partide olur değil mi :)

Unknown dedi ki...

Sen daha iyisini yap da görelim ordan konuşması kolay ;)

Adsız dedi ki...

Aylincim keşke fotoğrafları gün ışığında çeksen, bu ışık altında maalesef yaptığın makyajların çoğu silik görünüyor :( Eline sağlık çok eğlenceli bir makyaj olmuş.