10 Kasım 2013 Pazar

Ulric De Varens Divine Issime ve Pour Elle parfüm yorumları

Bugün size uygun fiyatlı olmasına rağmen fiyatının çok üzerinde performansa sahip iki parfümü anlatmak istiyorum. Ulric de Varens parfümlerini Watsons mağazalarında belki görmüsünüzdür, görmediyseniz de mutlaka Watsons'a uğruyorsunuzdur bir bakın derim. Divine Issime ve Pour Elle dışında farklı çeşitleri var, mutlaka biri hoşunuza gidecektir.









Divine issime parfümünde üst notalar mandalina ve pembe dut, kalp notaları portakal çiçeği ve tonka, alt notaları sümbülteber, yasemin, paçuli ve vanilya.. Ben bu parfümü kokladığım andan itibaren üst notalarından çok alt notalarında bulunan tatlı yasemin ve vanilya kokusu alıyorum.. Sümbülteber ise parfüme kesinlikle kadınsı bir çekicilik katıyor.. Kesinlikle çekici ve seksi bir parfüm.. Daha çok yaz aylarından çok kış aylarına uygun. Kalıcılığı orta seviyede, gün içinde tazelemek gerekiyor. Parfüme çok fazla para vermek istemiyorsanız Ulric de Varens parfümlerini denemenizi öneririm. Kutusu ve şişesi de oldukça şık ve sempatik ne dersiniz?










Pour elle ise daha çiçeksi ve meyvemsi bir parfüm.. Notaları armut, gül, yasemin, zambak ve beyaz misk.. Daha spor ve günlük kullanıma için daha uygun. Lacoste touch of pink'e benzettim ben. Daha soft ve hafif parfümleri seviyorsanız Pour Elle size uygun olabilir. Divine Issime kadar yoğun ve kalıcı değil.. Bu nedenle gün içinde daha sık yenilemek gerekebilir.





Ürünler hakkında daha çok bilgi almak isterseniz Ulric de Varens facebook sayfası veya Ulric de Varens twitter sayfasına bakabilirsiniz..




*Basın ürünüdür, yorumlarım tamamen objektiftir.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

fiyatları ne kadar acaba?

Adsız dedi ki...

pembesi yurtdışından hediye gelmişti ve beğenip birkaç kere daha istemiştim , dediğiniz gibi fiyatına göre performansı iyi ve kokusu da o fiyatlardaki klasik şeker kokularına göre farklı.şimdi buralarda görmek güzel :)

Unknown dedi ki...

Yanlış hatırlamıyorsam 25 tl civarındaydı

Unknown dedi ki...

Aynen farklı alternatiflerin olması güzel :)