6 Ocak 2014 Pazartesi

Schwarzkopf got2b rockin'it kuru şampuan

Genelde blogda size tavsiyelerde bulunmak için beğendiğim ürünleri yazsam da arada sırada bazı ürünlerden uzak durmanız için buna benzer yazılar yazma ihtiyacı duyuyorum. Bu nedenle Schwarzkopf got2b kuru şampuanın yazısını da daha fazla bekletmek istemedim. Kuru şampuanın nasıl hayat kurtaran bir ürün olduğunu şuradaki yazımda anlatmıştım, Klorane kuru şampuanım bitince buna bir şans vermeye karar verdim. Keşke Klorane'den hiç vazgeçmeseymişim. Bir kere got2b kuru şampuanın dayanılmaz, çok ağır bir kokusu var. O kadar yoğun kokuyor ki banyoda saçıma sıktıktan sonra banyodan çıkmak zorunda kalıyorum :( Kesinlikle Klorane kadar da saça hacim vermiyor! En kötü özelliği ise sıkma mesafesi iyi ayarlanmazsa saç diplerinde beyaz beyaz tortu bırakması. Bu o kadar kötü bir duygu ki saç dibine elimi götürdüğüm zaman pütür pütür geldiğini düşünün. Klorane'i kullanırken hiç buna benzer problemler yaşamamıştım. Sonuç olarak bu kuru şampuandan memnun kalmadım. Bitene kadar kullanayım bile diyemeyeceğim. Watsons'dan 24 tl'ye almıştım sanırım. Aynı fiyata farklı markaların çok daha iyi kuru şampuanları var. Bu ürünü bir daha almayı kesinlikle düşünmüyorum.










Siz hiç kuru şampuan kullandınız mı? Hangi markanın kuru şampuanından memnun kaldınız?

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Watsonslarda satılan kuru şampuan da saçları çok beyaz bırakıyor maalesef ki.

Unknown dedi ki...

kesinlikle çok kötü bende hiç beğenmedim asla bir daha almam neyseki ben 13 tl ye almıştım

Gece dedi ki...

Ben de bir çok çeşit kuru şampuan markası denedim ama en çok da bundan memnun kaldım. Evet biraz fazla kokuyor ama saçlarımdaki yağlanmayı en iyi örten de bu oldu.

sena zeyrek dedi ki...

Bir keresinde oriflame kuru şampuan kullanmıştım o da iğrençti ://

Unknown dedi ki...

Bende bu ürünle ilgili yazı yazıcaktım ama unutmuşum. Bende kullandım ve gerçekten hiç memnun kalmadım.Watsons da çalışan kişi çok övmüştü ama sonuç gerçekten hüsran oldu benşm için. Kokusu bana da çok ağır geldi fakat ben 13tl civarı bir fiyata almıştım,ayrıca performansını da hiç beğenmediğimi söylemeden geçemeyeceğim.Bir daha kesinlikle almam.

Duygu dedi ki...

kuru şampuan hiç kullanmadım ve kullanmasam iyi olacak anlattıklarınıza bakılırsa :(

Unknown dedi ki...

Demek ki her markayı kullanmamak gerekiyor :(

Unknown dedi ki...

Ucuza alman iyi olmuş :)

Unknown dedi ki...

Tortu bırakmıyor mu sende?

Unknown dedi ki...

Çok dikkatli olmak lazım seçerken :(

Unknown dedi ki...

Genel olarak bu ürünü kimse beğenmemiş demek ki. Watsonslarda çalışanlar ürünleri kullanmadan övdükleri için çoo normal canım :)

Unknown dedi ki...

Yok canım doğru markanınkini kullanırsan çok güzel bir ürün hayat kurtarıyor ;)