5 Ocak 2014 Pazar

The Balm Betty-Lou Manizer aydınlatıcı pudra

The Balm markasının ürünlerini ne kadar beğendiğimi her fırsatta dile getiriyorum. Hazır Gratis de yılbaşı için The Balm ürünlerinde %40 indirim yapmışken bu fırsatı değerlendireyim dedim. Birçok bloggerdan Mary Lou aydınlatıcı pudranın ne kadar güzel olduğunu, pahalı markalar ile nasıl yarıştığını okumuşsunuzdur. Mary Lou ile ilgili benim yazımı okumak isterseniz şöyle buyurun. Mary Lou tüm ten renklerine uygun bir aydınlatıcı olmasına rağmen koyu rengi olan Betty Lou'nun daha çok koyu tenler için uygun olduğunu düşünüyordum, yanılmışım. Cilde çok hafif uygulandığında çok tatlı bir aydınlık veriyor ve kesinlikle koyu durmuyor, yakında bir makyaj uygulamasıyla nasıl durduğunu size göstermek istiyorum. Üstelik sadece yüzümüze aydınlatıcı olarak kullanmamız gerekmiyor. Bakınız ben en alttaki fotoğrafta göz farı olarak kullandım, çok da hoş durduğunu düşünüyorum ^_^ Ne dersiniz?

Normal fiyatı 40 tl, indirimde yakalarsanız sakın kaçırmayın derim! Üstelik çok da bereketli bir ürün, her gün kullanılsa bile 2 yıla yakın bir sürede ancak biter.








The Balm Betty- Lou Manizer aydınlatıcıya bir şans vermeyi düşünür müsün?

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Bir The Balm'ım bile yokk, anlıyor musunnn, hadii gülümseeeee :)

Sabah sabah neşe dolu bir yorum yapmak istediğim canıma. Yine her zamanki gibi cok güzel, cok doğal olmuş ama bu kuzu? Rengi çok güzelmiş, bazı kızlar sürüyor palyaço vari oluyor ya deli oluyorum. Sana hersey cok yakısıyor güzel yüzlüm. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

bu ürün hakkında tereddütlerim vardı ama bi sonra ki indirimde alınacak=)

ilknurundunyasi dedi ki...

HARİKA FİKİR FAR OLARAK DA MÜKEMMEL OLMUŞ..

sena zeyrek dedi ki...

Makyaj yazını bekliyorum :)

ekho dedi ki...

ahh, özellikle the balm aydınlatıcıları okudukça içim gidiyor, gidiyor da bir şey yapamıyorum. kapılarına kendimi zincirleyip "bursa'ya da gratis açın" diye eylem mi yapayım, ne yapayım a dostlar? betty lou'ya ayrı, mary lou'ya ayrı bayılıyorum. ama çok istiyorum ben bunlarıııı..:(