12 Şubat 2014 Çarşamba

Burt's Bees Tinted Lip Balm "Rose"

Dudak nemlendiricileri ile ilgili detaylı bir yazı yazmıştım hatırlarsanız, okumak için TIK TIK. Uzun zamandır aklımda Burt's Bees'in bu renkli nemlendiricisini almak vardı ama nedense bir türlü fırsat olmadı. Şimdi keşke daha önce alsaydım diyorum çünkü aldığım günden beri elimden düşmedi! 

En koyu renklerinden biri olan "Rose"u tercih ettim. Bakmayın öyle koyu göründüğünde dudakta oldukça doğal bir renge dönüşüyor, bu rengi o kadar sevdim ki Burt's Bees'i aldığım günden beri elim rujlara çok fazla gitmiyor diyebilirim. Yumuşacık yapısı ve dudaklarımı şahane nemlendirmesi çok hoşuma gidiyor. Hafif bir kokusu var, meyve kokusu ile sıradan dudak nemlendiricisi kokusu arasında bir koku. Ama kesinlikle rahatsız edici bir koku değil, zaten sürüldükten sonra uçup gidiyor. Ambalajı ise çok orjinal, ben matruşkaya benzetiyorum :) Kocaman bir ambalajın içinden dudak nemlendiricisi çıkıyor, çok sevimli! 

Olumsuz özelliği ise yapısı çok yumuşak olduğu için kenarlarına bulaşıyor. Ama diğer özelliklerini o kadar beğendim ki bu olumsuzluğu çok önemsemiyorum. Hatta o kadar beğendim ki diğer renklerini mutlaka denemek istiyorum.

Sizin de lip balm merakınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Fiyatı 30 tl civarında, ben Sephora'dan aldım. Fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorsanız başka markaların da güzel ürünleri var, daha önceki yazımda okuyabilirsiniz.











Burt's Bees ürünlerini siz hiç denediniz mi? 

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Maşallah dudakların ne kdar güzeeel! Rengi klasik nivea vişneli gibi mi? kolay geçiyordur o zaman?

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim :) evet onun gibi ama bu daha kalıcı

Cansu'nun Moda GEzegeni dedi ki...

Bende pink blossom rengini kullanıyorum çok memnunum özellikle nemlendirmesini ve rengini çok seviyorum :)