13 Şubat 2014 Perşembe

Favori rujlarım

Mutlu cumalar hepinize :) Cumaya yakışır tatlı bir yazıyla karşınızdayım. Beni özellikle instagramdan da takip edenler bilir nasıl bir ruj delisi olduğumu :) Sürekli yeni rujlar alıyorum ve hepsini sizinle paylaşmaya çalışıyorum. Bu rujların arasından favorilerimi size göstermek istiyorum. Peki favorilerim bu kadar mı? Tabi ki hayır bunlar sadece bir kısmı, devamı gelecek. 




Altı farklı rujdan bahsedeceğim bugün.









MAC Hot Tohiti. Bu ruju dudak renginin birkaç ton koyusu olarak tanımlayabilirim. Çok doğal durduğu için çok sevdiğim bir renk. MAC mağazalarında veya MAC online sitesinden alabilirsiniz.








Bourjois Fraise Remix "11". Bourjois markası maalesef artık ülkemizde satılmıyor. Hemen hemen her ürününü çok severek kullanıyorum. Özellikle rujlarının yapısı çok güzel. Bu renk ise ağırlıklı olarak pembe, içinde çok hafif şeftalilik var. 








Rimmel London Kate "16". Rimmel'in rujlarını çok seviyorum! Dudağı hafif kurutsa da, yapıları ve renkleri çok güzel. 16 numara ise şahane bir pembe! Koyu göz makyajlarıyla çok güzel oluyor. Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.







Rimme London "Vintage Pink". Yeni nemlendirici seriden bu ruja bayılıyorum. Morumsu bir pembe. Yapısı yumuşacık, dudakları kurutmuyor, dudakta kalıcılığı da çok iyi. Yine Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.










Bourjois Cristal Minimal "01". Beyaz ruj :) Evet sadece çok yoğun ışıltıdan ibaret bembeyaz bir ruj! Verdiği doğal duruşu seviyorum. 






Deborah Milano "6". Çok hafif pembemsi, çok yoğun mikrosimlerden oluşan şahane bir ruj. O kadar beğendim ki resmen bitmek üzere, ki benim için ruj bitirmek mucizedir :) Yapısı çok yumuşak, kalıcılığı gayet iyi! Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.





Favori rujlarımın bir kısmı bu şekilde. En çok hangisini beğendiniz? Sizin favori rujlarınız neler?

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Mac Hot Tahiti'yi çooook beğendim! Benim de Mac Ultra Darling. Çok güzel bir pembe, tavsiy ederim;)

Ece G dedi ki...

Hot tahiti kesinlikle cok guzel durmus. Kendimi tutmaya calisiyorum ama bakacagim sanirim :)

audrey dedi ki...

ben de hot tahitiyi çok beğendim.. ama rujların devamını da görelim tabi..

Unknown dedi ki...

Hepsi de çok güzel ama vintage pink ve kate 16 benimde favorim ^^