24 Şubat 2014 Pazartesi

Sally Hansen Miracle Cure

Benim gibi her gün oje değiştirenlerin mutlaka tırnaklarına ekstra bakım yapması gerekiyor! Bu arada sürekli karşılaştığım bir soruyu buradan da cevaplamış olayım, "neden bu kadar sık oje değiştiriyorsun?" sorusunun cevabı çünkü hoşuma gidiyor :) Yeni ojeler denemeyi seviyorum, bu konuyla ilgili tabularım da yok, her rengi deneyebilirim! Hem hayatımda değiştirmek istediğim şeyleri değiştiremiyorsam bari ojelerimi değiştireyim :)

Neyse bu kadar sık oje değiştirmenin zararlarını da görüyorum tabi!  Bir tırnağımın üzerinde, hep aynı bölgede soyulma olmaya başladı, çok sık olmasa da kırılmalar da oluyor. Keşke arada tırnaklarıma oje sürmeyerek dinlendirebilsem. Baktım ki oje sürmekten vazgeçemiyorum, ben de farklı bir çözüm buldum. Sally Hansen'ın Miracle cure tırnak soyulmalarını engelleyici ürününü normalde 3 günlük bir kür halinde uygulamak gerekiyor. Yani her gün üzerine bir kat uygulayarak 3. günün sonunda tamamen temizlemek gerekiyor. Benim 3 günlük kürü uygulamak için zamanım olmadı ama oje sürmeden önce baz olarak uyguluyorum. İnanır mısınız sadece 2 haftadır bu şekilde kullanmama rağmen soyulma ciddi şekilde azaldı. Miracle Cure'dan çok memnun kaldım! Bu ürünle ilgili okuduğum yorumlarda çok çabuk kıvamını kaybedip uhulaştığını okudum, böyle bir durumla karşılaşırsam yazarım ama ürün tırnaklarıma o kadar iyi geldi ki çok da umrumda değil açıkçası.

Fiyatı 30 tl civarındaydı, birçok yerde satılıyor kolayca bulabilirsiniz.









Sizin tırnaklarınızda soyulma ya da kırılma gibi problemler var mı? Ne gibi ürünler kullanıyorsunuz? Hadi paylaşın benimle ;)

7 yorum:

Boddah. dedi ki...

Bende de aynı problem var. Kalyon kullanıyordum dökülme ve kırılmalara karşı çok iyi geliyordu. Şimdi flormarınkini deniyorum bakalım nasıl :)

Unknown dedi ki...

Kırılma müthiş bende.Özellikle de demir eksikliğimin olmasının büyük zararlarından biri..
O yüzden ben de oje sürmek yerine takma tırnaklarımı ojeleyip yapıştırıyorum :D
Limon,sirke gibi karışımlara tırnaklarımı batırmayı da ihmal etmiyorum :)

Mor Hastası dedi ki...

Flormar Kalyon gibi bakımlar bana pek işe yaramaddı şimdi DAX SULPHUR e başladım diğerlerindan daha iyi oldu tabi ama bu ürün hep aklımda fakat fiyatını biraz yüksek bulup almamıştım çünkü işe yaramama ihtimalide vardı..

Unknown dedi ki...

Kalyon'u ben de kullanım oldukça başarılı dediğin gibi

Unknown dedi ki...

Bakım yapaniliyorsan ne güzel :) ben ancak böyle ürünlere vakit bulabiliyorum

Unknown dedi ki...

Ben de fiyatından dolayı ertledim hep ama etkisini görünce aldığıma pişman olmadım. O ürünü ben de merak ediyorum

flora dedi ki...

merhabalar blogunuz çok güzel ve başarılı, takipteyiz:) bizde yeni açtık blogu takip eder değerli fikirlerinizi bildirirseniz çok seviniriz:)