8 Nisan 2014 Salı

Caudalie Polyphenol C15 Serisi

Geçtiğimiz hafta Caudalie markasının yeni serisi Polyphenol C15 ile tanışmak için Karaköy Ferah Feza'nın eşsiz manzarasında buluştuk. Söz konusu Caudalie markası olunca yeni seriyi çok merak ettim, çünkü cidden ürünlerine çok güvendiğim bir marka. Stres, sigara, sağlıksız yiyecekler, hava kirliliği, alkol gibi etkenler cildimizi iyice yorarak erken yaşlanmasına sebep oluyor. Cildimizde oluşan her 5 kırışıklıktan sadece biri genetik, diğerleri ise tamamen dış etkenlerin tetiklediği serbest radikellerin oluşturduğu kırışıklıklar. 

Kırışıklıkların oluşmasını engellemek için hem sağlıklı beslenmemiz hem de cildimize uygun ürünlerle onu korumamız gerekiyor. Üstelik özellikle 30 yaşından sonra hanımların buna çok daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Bazı istisnai durumlarda ise 30 yaşını bile beklemeye gerek yok, örneğin 25 yaşında olsanız bile kırışıklık ürünlerini kullanmaya başlamakta fayda var!

Siz de mutlaka duymuşsunuzdur içinde C vitamini olan cilt bakım ürünlerini dermatologlar ve doktorlar şiddetle öneriyor. Fakat C vitamini çok hızlı bozulan bir etken madde olduğu için ürünlerin içerisindeki varlığını korumak çok zor. Bu nedenler içeriğinde C vitamini olan cilt bakım ürünlerinin genelde son kullanım tarihi de çok kısa oluyor. Caudalie markası ise ilk kez üzüm çekirdeği Polifenolleri ile C vitaminini birleştirerek yüksek derecede antioksidan etki sağlayan ürünler yaratmayı başardı. Üstelik içerisinde C vitamini olmasına rağmen bu ürünler oksidaysona uğramıyor, polifenol- C vitamini bir araya gelince de kırışıklıklara karşı olan etkisi çok daha fazla oluyor!




Caudalie markasını felsefesi : Caudalie'nin 1/3'ü bilim, 1/3'ü üzüm ve 1/3'ü keyif!











Caudalie marka müdürü Elif Hanım ve dermatolog Ömür Hanım ürünler ve etkileri konusunda bize oldukça faydalı bilgiler verdiler.













Bloggerlar olarak bu etkinlikte olmak çok keyifliydi! Soldan sağa Sevda'nın dünyasıMakyaj bloğum, ben, ChunlibeautyAudrey'nin şekerleri.






Ürünler kadar ikram edilen yiyecekler de çok sağlıklı ve doğaldı :)






Bu seriyi denemem için bana da hediye ettiler. Seride Polyphenol C15 serum, SPF 20 içeren nemlendirici krem ve kırışıklıklar, mor halkalar ve şişliklerle mücadele etmeye yardımcı olan göz/dudak çevresi kremi yer alıyor. Ürünleri kullanmaya başladım, en yakın zamanda izlenimlerimi sizinle paylaşıyor olacağım. İlk izlenim olarak ise cilt tarafından çok hızlı emildiğini ve inanılmaz güzel koktuğunu söyleyebilirim.





Bu güzel davet için Caudalie Türkiye ailesine, Elif Hanım'a ve SCC iletişimden Esra Hanım'a teşekkürler!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Aylin hanım ürünü kullandıktan sonra ki yorumlarınızı heyacanla bekliyoruz.ayrıca ürünün fiyat bilgisi ve alınabileceği yerler hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

makyajblogum dedi ki...

Çok keyifli bir gündü canım, iyi ki görüştük!
Caudalie'nin bu serisi çok ilgi çekici gerçekten, benim de ilk izlenimlerim gayet olumlu :))
Sevgiler