27 Kasım 2014 Perşembe

Caudalie Huile Divine Oil/ Çok amaçlı kuru yağ


Caudalie Divine Oil son zamanlarda çok popüler olan, yüz, vücut ve saçlar için kullanılabilen kuru yağlardan biri. Peki nedir bu kuru yağ? Birçok doğal bitkisel yağ karışımından oluşan, cilde veya saça uygulandığında yağlı bir his bırakmayan yağ anlamına geliyor. Caudalie Divine Oil de üzüm çekirdeği yağı, susam yağı, üzüm çekirdeği polifenolleri ve likit shea yağı karışımından oluşuyor. Tüm Caudalie ürünlerinde olduğu gibi yine üzüm başrolde! Caudalie markasını doğallığı ve üzüm özleri nedeniyle cidden seviyorum! Ayrıca hindistan cevizi ekstresinden elde edilen bitkisel esterler ile cildi de koruyor.









Caudalie çok amaçlı kuru yağın bir çok farklı kullanım alanı var. Doğal içeriği nedeniyle yüzünüz dahil olmak üzere tüm vücudunuza ve saçınıza uygulayabilirsiniz. Benim cildim yağlı olduğu için yüzüme uygulayamasam da sizin kuru bir cilt yapınız varsa gönül rahatlığıyla yüzünüze sürebilirsiniz. Ben en çok saçıma bakım için uyguluyorum. Duşa girmeden 1-2 saat kadar önce özellikle kuru saç uçlarıma uygulayıp bekletiyorum, sonra duşta saçlarımı şampuanlayarak arındırıyorum. Kuru ve kırılmaya meyilli saç uçlarımı çok iyi besliyor ve nemlenmesini sağlıyor. En keyifli kullanım alanlarında biri de yazın güneşten bronzlaşan ve nemsiz kalan cilde uygulamak kesinlikle.. Üstelik verdiği hafif parlaklıkla cildin sağlıklı görünmesini sağlayarak nemlendiriyor. Duştan sonra vücudunuz için de ideal bir nemlendirici olabilir. Özellikle cildiminiz pul pul döküldüğü soğuk kış günlerinde...




%98.8 doğal içeriğe sahip olması inanılmaz! Paraben, fenoksietanol, fitalat, sodyum larül sülfat, mineral yağ ve renklendirici içermiyor, üstelik hayvanlar üzerinde test de edilmiyor.

Kokusu ise muhteşem! Hem çiçeksi hem odunsu notalar bir arada. Caudalie ürünlerinin kokusuna bir kere alıştığınızda vazgeçemeyeceksiniz.




Üzüm figürlü cam şişesi ve ahşap kapağı ile ambalajı da oldukça şık!


Kuru yağları merak ediyorsanız Caudalie Divine Oil ile başlamanızı tavsiye edebilirim. İçeriği, yapısı, kokusu, etkisi inanılmaz.


Caudalie ürünlerini yetkili eczanelerde ve online sitelerde bulabilirsiniz.

6 yorum:

Bebe dedi ki...

Ben Nuxe'un yağının deneme boyunu kullandım ama bana pek "kuru" gibi gelmedi. Tamam o kadar kaygan değil belki ama yine de emilimi çok zor. Basit bir bağdem yağını bile cildim daha kolay emiyor. Nuxe kullandın mı? Onunla karşılaştırırsan hangisi daha kolay emiliyor?

audrey dedi ki...

bu yaz kesinlikle bunu kullanacağım ben de..:-))

Unknown dedi ki...

Bende bunu çok merak ediyorum aslında.Peki duştan sonra saç uçlarına uygulasak ve öyle kalsa nasıl olur???

Unknown dedi ki...

Bu daha kolay emiliyor :)

Unknown dedi ki...

Şahane bir yağ hem yapısı hem kokusu :)

Unknown dedi ki...

O şekilde de denedim az sürülürse gayet güzel oluyor :)