10 Kasım 2014 Pazartesi

Max Factor Skin Luminizer Fondöten ve Masterpiece Transform Maskara İncelemesi



Max Factor Skin Luminizer Fondöten: Max Factor'den cildi aydınlatmayı vaad eden yeni bir fondöten. Sarmal şeklindeki kısmında ışığı yansıtmayı sağlayan inci pigmentleri içeriyor. Bu fondötenin iddiası kapatıcılıktan çok cildin sağlıklı ve aydınlık görünmesini sağlamak. En güzel özelliği içerdiği B ve E vitaminleri ile cilde bakım yapması.

Bir süredir denediğim bu fondöten ile ilgili düşüncelerim kapatıcılığının ortaya yakın olduğu, cildi hem mat hem aydınlık gösterdiği (ki bu özellikleri bir arada bulmak oldukça zordur). Cildinizde kapatılması gereken çok fazla kusur yoksa ve aydınlık bir görünüm arıyorsanız tam size göre bir fondöten olabilir. Aslında fondötenden çok aydınlatıcı bir baz görevi görüyor diyebilirim. Bendeki "50 Natural" rengi, adından da anlaşılacağı gibi doğal bir ton.














Max Factor Masterpiece Transform Maskara: Maskarada kıl fırça mı yoksa plastik fırça mı sevenlerdensiniz? Ben önceden sadece kıl fırçalı maskaraları severdim fakat son zamanlarda ince plastk fırçalı maskaraların da performansının oldukça başarılı olduğunu keşfettim. Max Factor'ün incecik fırçalı maskarası da şaşırtıcı maskaralardan biri..

Yeni  maskaralarda genelde karşılaştığımız özelliklerden biri olan ilk kez kullanıldığında yoğunluğundan dolayı kirpikleri birbirine yapıştırma problemi ile karşılaştım fakat bir süre sonra normale döneceğinden eminim. Masterpiece kirpikleri tek tek ayırıp hacim veriyor. Günlük kullanım için oldukça ideal bir maskara. Fakat gün sonundan hafif bir dökülme problemi yaşattığını belirtmem gerekiyor. 






2 kat uygulanmış hali



Masterpiece Transform maskarayı Watsons mağazalarında bulabilirsiniz, fiyatı 42 tl.



3 yorum:

Unknown dedi ki...

Videolarinizi ozledik...

Kızsal Şeyler Blog dedi ki...

Çok yakışmış canım teşekkürler bilgilendirme için. Takipteyim.

Çekilişim var beklerim. http://pembemakyajcantam.blogspot.com.tr/

Unknown dedi ki...

bu ürünü birçok blogda okudum ama karasız kaldım ben şu anda roaccutune kullanıyorum ve cildim kuruyor ama bi yandan da tekrar sivilcelenir die bir korku yaşıyorum biliyorum şu anda tedavi süresince bu kuruluğu yaşayacağım:))) ben cildimdeki kızarıklıkları kapatacak ve yüzümü nötrleyecek ama aynı zamanda bu evrede cildimi yormayacak bir fondöten tavsiyesi istiyorum. bb kremlerde umduğumu bulamadım hatta tedavi öncesi cildimi bozan düşmanlar olduğunu düşünüyorum:) cildi yormayan ve kızarıkları kapatacak orta kapatıcılıkta bir ürün tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum