16 Kasım 2014 Pazar

Nuxe Reve de Miel Baume Levres Besleyici Onarıcı Dudak Kremi


Özellikle kış aylarında dudak nemlendiricileri çantamızın vazgeçilmezlerden. Sizi bilmem ama havaların iyice soğumaya başladığı şu günlerde günlük nemlendiriciler bana yeterli gelmemeye başladı, daha güçlü bir ürüne ihtiyaç duyuyorum. Nuxe markasının onarıcı dudak kremi kesinlikle aradığım  ürünmüş. Aslında bu ürüne dudak kremi demek biraz haksızlık olur, dudak kreminden öte dudak maskesi diyebilirim.

Zengin bitkisel içeriğe sahip (akasya balı, shea yağı, bitkisel yağlar, greyfurt esansı) bu dudak kremi dudakların onarılmasına ve yumuşatılmasına yardımcı oluyor. %80,2 oranında doğal içerikten oluşuyor. En önemlisi de paraben, koruyucu madde, mineral yağ, renklendirici, suni parfüm ve hayvansal madde içermiyor. 36 aydan itibaren çocukların kullanımı için bile uygun olduğunu belirtiyorlar.






Çok etkili olan bu dudak kreminin günlük kullanım için çok uygun olmadığını düşünüyorum. Yoğun yapısı nedeniyle dudak üzerinde bir tabak oluşturuyor, bu nedenle ben gece yatmadan sürmeyi tercih ediyorum. Sabah kalktığımda dudaklarımı inanılmaz güzel bir şekilde yumuşatmış oluyor. Gün içerisinde de  normal nemlendiriciler sürerek destekliyorum.






Turuncu görünümüyle örtüşen muhteşem bir kokusu var. Greyfurt esansı olsa da bana sanki portakal kokuyormuş gibi geliyor, bal ile karışan bir portakal kokusu. 






Üstelik 20. yıla özel yenilenen ambalajları da birbirinden güzel renklere sahip.


Yetkili eczanelerde ve online sitelerde bu dudak kremini bulabilirsiniz.


4 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok merak ettim :) denemeliyim :)

luna dedi ki...

Ben de tam diyecektim ki 'benimkinin ambalajı böyle değil!'. Meğerse yenilenmiş. Bunun şekli daha güzel. Bi de benimkinin yapısı biraz daha katı mı ne! Ama kesinlikle gördüğüm en iyi balm. Dün akşam yatarken sürdüm, yumuşacık dudaklarla uyandım, hala da dudaklarım yumuşacık.

Gizem Zini Ozgol dedi ki...

Güzel bir ürüne benziyor kış olunca arayışta olduğum tek şey :) Benimde blog umu ziyaret ederseniz sevinirim.

gülizbeauty dedi ki...

bende cok merak ettim simdi,alisveris listeme ekledim..;))