17 Şubat 2013 Pazar

Bloggerlar buluşmasını yazmasam olmaz ama :)

Bu cumartesi bloggerlar olarak Astoria'da Cafe Nero'da buluştuk..Bu buluşmayı organize eden Nimo Stylo blogunun sahibesi Ceren'e teşekkürler.. İlk kez bir blogger buluşmasına katıldım, bundan sonra da kaçırmamayı düşünüyorum. Çok keyifli oluyormuş çünkü :) Gerçi beklenenden fazla kişi geldiğinden biraz gürültülüydü ama olsun gene de keyifliydi.. Normalde takip ettiğim bazı bloggerları canlı canlı görmek güzeldi.. Dilerseniz fotoğraflar üzerinden ilerleyelim..


eski google ve markafoni çalışanı, şuan reklamcılık doktorasını tamamlayan Gizem Yücel ile Seo ve internet pazarlama sohbeti yapacaktık ama gürültüden başaramadık :( oysa ki ondan öğrenebileceğimiz ne kadar çok şey vardı..



Tasarımcı'nın evi sevgili Sezen bize kurabiye dağıtırken :)




Tanaçan Komzetik de bize denememiz için birbirinden güzel China Glaze ojeler getirmişti..




Bumerang ekibine merak ettiğim tüm soruları sordum, çok yardımcı oldular :) Bu arada sevgili Gizem (Balköpüğü tasarım) de bizimle tecrübelerini paylaştı..



Pasta da kesildi..




Ufak tefek bir çok hediye hazırlamışlar bizim için..




Vamelya'nın minik minik törpüleri muhteşem, at çantaya çık :)



Buna bayıldım işte, muhteşem bir kurabiye :)



Vee işte favorim.. Apolena'nın bize hediyesi makyaj çantası.. Bana moskova geldi, paris ve roma versiyonlarını da gördüm :)

15 yorum:

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

:)Çok güzel bir gündü.Tanıştığıma çok memnun oldum canım.Tekrar görüşmek üzere.Blogunu takibe aldım.Bende beklerim.http://istkazabenkepce.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Ben de çok memnun oldum :) hemen takibe alıyorum ben de.. Bu arada beni nerden tanıdığını hala bulamadın sanırım :))

Esra dedi ki...

ah bir karede yakalanmışım :)

Unknown dedi ki...

Saçını nasıl yaptın anlat bize, resimli olsun ama :)

Unknown dedi ki...

darısı Ankaradakilerin başına..ne güzel bir toplantı olmuş..ne mutlu size...inşallah bizde yapar ve paylaşırız....ben de bloğuma beklerim..
http://teyze5a.blogspot.com/
öpüyorum...

Tannesi dedi ki...

Aylin tanıştığımıza çok memnun oldum. her ne kadar kalabalıktan sohbet edememiş olsak da, bir daha ki sefere inşallah diyorum. Bu arada Twitter'da blogun için verdiğin link çalışmıyor sanırım, bugün bir yorumundan tesadüfen seni bulup geldim, blogunu kapattığını sanıyordum... :/
Sevgiler,
Tannesi

Unknown dedi ki...

Evet canım ya inşallah bir dahakine :) Ben de seni tanıdığıma memnun oldum.. Hemen kontrol edeyim, uyarın için çok sağol :) Sevgiler..

esra eba dedi ki...

takibe aldımm :) herkesle tek tek tanışmadım ama çok güzel bir gündü..

Unknown dedi ki...

Ben de seni takibe aldım :) uzaktan gördüm seni ama tanışamadık.. bir dahakine inş :)

ginger's bazaar dedi ki...

ahah bende ilk defa bir fotoda kendimi görmenin haklı gururunu taşıdım şimdi :))) hiç fotoğraf çekmemiş ve çekilmemişim kendimden şüphe edicektim nerdeyse acaba gitmedim mi diye ;) çok keyifliydi gerçekten yine olsun ama bu sefer bol sohbetleşebilelimm :)

Unknown dedi ki...

Ben de senle aynı durumdayım, hiç kendi fotoğrafım yok :) Evet böyle olmadı ya, hangi bloglar vardı onu bile bilemedik. Bir dahakine daha çok sohbetli olsun dediğin gibi :)

Unknown dedi ki...

Çok samimi bir ortamdı , arayı uzatmadan tekrarını yapmalıyız.

Gülbeşeker dedi ki...

Evet Baharda tekrar yapın, biz katılmayanlarda geliriz. :)) valla imrendim size Böyle geçeceğini tahmin etmemiştim cok Talep olmus ^_^ ne guzel

japon çekirdeği dedi ki...

merhaba
bende aynı organizasyondaydım ama sizinle biraz uzak kalmışız sanırım :) minik cupcakeler benim ikramımdı. umarım beğenmişsinizdir :)
takibe aldım sizi başka bir organizasyonda görüşmek dileği ile

sevgiler,
ebru

japoncekirdegi.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Merhaba Ebrucum çok beğendim hem de :) evet çok fazla kişiyle tanışamadık maalesef :( hemen ben de seni takibe alıyorum. Sevgiler :)