24 Şubat 2013 Pazar

Wet n Wild 3lü göz farı.. Knock on wood..

İlk kez yurdışından kozmetik siparişi verdim ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı :) Biliyorsunuz ülkemize kozmetik giriş çıkışı uzun süredir problemli.. Yani kıyafet gibi şeyler problemsiz bir şekilde bize ulaşırken kozmetiğin gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek.. Tüm bu olumsuzluklara rağmen uzun zamandır çok merak ettiğim bir marka olan "Wet n Wild" markasının ürünlerini Beauty Joint sitesinde görünce dayanamadım ve tüm riskleri göze alarak sipariş verdim, yaklaşık 10 gün içinde siparişim elimdeydi :) Siz de bu markanın veya daha birçok markanın ürünlerini almak isterseniz buradan içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz..

Gelelim farımıza.. Bu yazıda ve bundan sonraki yazılarda da göreceksiniz Wet n Wild farlarının renkleri gerçekten çok çok çok güzel.. Ama gelin görün ki yapısı için aynı şeyi söyleyemem :( Yani bir kere üretimin Çin'de yapıldığını görünce şöyle bir soğudum.. Sonra yapısına baktım ülkemizdeki çok düşük fiyatlı markaların farları ile aynı performansa sahip.. En alttaki resimde özellikle açık pembeye dikkat ederseniz bu görüntüyü elde edebilmek için baya üst üste sürmek zorunda kaldım.. O kadar zor veriyor ki rengini.. Üstelik sürdükten 1 saat sonra falan sanki hiç sürmemişim gibi oluyor :( Yani tam bir hayal kırıklığı yaşadım.. Renklerini bu kadar beğendiğim bir markanın performansının böyle olması gerçekten üzücü.. Neyse en azından artık ülkemizde yok diye üzülmiycem :)) Bu arada fiyatları 3.99 dolar, oldukça uygun.. Denemek isterseniz siz bilirsiniz ama çok tavsiye etmiyorum ben.. Seventeen markası ile ilgili yazılarımdan bakabilirsiniz, seventeen aynı fiyatlara alabildiğimiz ama bundan çok daha iyi bir marka..











2 yorum:

Mercan dedi ki...

böyle kötü bir yorum yapmana şaşırdım çünkü yabancı bloglarda ne kadar iyi pigmentasyonları olduğundan bahsediyorlardı demekki onların iyileriyle bizimki aynı değil ben de çok kullanmak istiyordum ama senin yorumlarını okuyunca biraz sogudum

Unknown dedi ki...

Evet ben de çok iyi şeyler okumuştum, hatta 7-8 saat kalıcı olduğunu yazmışlardı. Çok sanmıyorum ama belki de renklerle alakalıdır. Başka bir 3 lü far var onu da yazıcam, belki o daha iyidir :)