17 Şubat 2013 Pazar

Yves Rocher Canlandırıcı Nem maskesi..

Yves Rocher'un ürünlerinden ne kadar memnun olduğumu her fırsatta söylüyorum ama ne yapayım, ürünlerini çok beğeniyorum :) Bunlardan birini daha tanıtmak istiyorum size.. Üzüm suyu içeren canlandırıcı nem maskesi.. Kıvamını en alttaki fotoğrafta görebilirsiniz.. Gayet kremsi bir yapısı var, hatta su bazlı bir krem yapısında demek daha doğru olur. Tüm yüzüme sürüyorum (tabi göz altlarına gelmeyecek şekilde), sadece 3 dk bekliyorum, sonra da ılık su ile duruluyorum. Bu işlemler bittikten sonra hissettirdikleri gerçekten muhteşem.. Böyle bir temizlik ve yumuşaklık hissi yok..Hem kokusu da çok hoş, çok hafif bir üzüm kokusu var, rahatsız etmiyor.. Haftada 2 kez temizlenmiş yüzünüze uygulayabilirsiniz.. Fiyatı normalde 16,90 fakat şu an indirimde görünüyor 13,52 TL görünüyor. Nasıl küsüratlı bir indirimse :)

Tüm cilt tiplerine uygulanabilir. Yves Rocher'un sitesinde yazılanlar şu şekilde;

Sadece 3 dakikada cildinizi canlandırın!
Işıldayan, dolgunlaşan ve derinlemesine nemlenen bir cilt için sadece 3 dakikaya ihtiyacınız var!
İçerdiği nemlendirici ve dolgunlaştırıcı Saf Üzüm Suyu sayesinde cildinizi rahatlatır, ferah ve ışıltılı bir sonuç sağlar.
Haftada 1 ya da 2 kez temiz cilde uygulanması önerilir. 3 dakika beklettikten sonra durulayınız.

Dermatolojik olarak kontrol edilmiştir. 












3 yorum:

bakimliolmakasktir dedi ki...

ben de almıştım henüz deneme sırası glmedi ama yakında meraktan deneyeceğim sanırım :)

Unknown dedi ki...

hemen denemelisin :)

Gülbeşeker dedi ki...

Himmmm ben bunu gormeyeydim iyiydi ^_^ icinde nemlendirir yazan seylere dayanamıyorum alıyorum. Ve Ev body losyon kaynıyor ;))