27 Haziran 2013 Perşembe

Nu Skin.. Işıltı dünyası ile buluşma..

Nu Skin markasını daha önce duymuştum ama hiç ürünlerini inceleme fırsatım olmamıştı.. Bir süre önce sevgili İrem Hanım bizim için özel bir etkinlik düzenleyince büyük bir hevesle gittim.. Bu arada canım arkadaşım Şebnem's Blog unun sahibesi Şebnemciğime de teşekkür ediyorum.. Bu güzel etkinlik Astoria Residence da gerçekleşti ve atmosfer, manzara cidden muhteşemdi..






Organizsayonun ev sahibeleri ışıl ışıl 3 güzel bayan Gülşen, Hülya ve İrem Hanımlar.. Hem kendileri hem enerjileri güzel..



Bizim için çok güzel şeyler hazırlamışlardı.. Hele şu çilekleri görünce kendimden geçtim :)







Hesap makineleri bile ışıl ışıldı :) Her şey mükemmeldi..



Gülşen ve Hülya Hanım.. İkisi de muhteşem kadınlar, enerjileri muhteşem, sohbetleri muhteşem, ciltleri muhteşem :) Yaptıkları işi sevdikleri için inanılmaz başarılılar ve insanları güzelleştirmeye devam ediyorlar..



Nu Skin nasıl bir markadır peki??  Nu-Skin patentli ageLOC bilimine dayanıyor, bu bilim, yaşlanmayı içten ve dıştan önlemek amacıyla, beslenme ile genlerin tepkisi arasındaki moleküler ilişkiyi inceliyor..Nu Skin'in tüm cilt, vücut ve saç bakım ürünleri vücudumuzdaki her bir hücreyi korumak ve ömrünü uzatmak üzere geliştirilmiş bir sistem.   Gelişmiş  Galvanic Spa teknolojisi sayesinde  yüz jellerini kendi kendimize  uygulama yapabiliyoruz ,   üstelik böylece ageLOC bileşenlerinin cildinize beş kat daha fazla nüfuz etmesini sağlıyor... 
 



Nu Skin markası ile ilgili bilgi aldıktan sonra sıra uygulamaya geldi.. Ne kadar çok merak etsem de cildim çok hassas olduğundan ben yaptırmaya cesaret edemedim :( Çok aklım kaldı ya neyse.. Özellikle kızlardaki değişimi gördükten sonra pişman olmadım değil..



Uygulama öncesi canım arkadaşlarım Şebnem ve Serap şampanya keyfi yaparken.. 




Uygulama için makyajlar siliniyor..




Serap'ım :)




Serap uygulama yaparken..




Veee uygulama sonrası güzelliklerine güzellik katan canım arkadaşlarım.. Uygulama yüzlerinin yarısına yapıldı ve aradaki fark inanılmazdı.. Resmen ciltleri inanılmaz değişmişti.. İlerleyen zamanlarda bu uygulamadan yaptırmayı ben de istiyorum kesinlikle.. 





Canım kuşum Serap ile fotoğraf çektirmesek olmaz ama :)
 





Canlarım benim.. İyi ki tanıdım sizi, iyi ki varsınız!! Çok seviyorum ki ben sizi!! Şebnem'im.. Serap'ım..






Veeee bütün kızlar toplandık.. 



Bu güzel ve keyifli gecenin sonunda bize bu hediye paketini vermeleri de çok büyük bir jestti.. İçindeki yüz spreyini büyük bir keyifle kullanıyorum. Çok teşekkürler..





Birbirinden hoş bu üç bayana herşey için tekrar çok teşekkürler.. Işıltı dünyasının sitesini incelemek ve ürünler hakkında bilgi almak için tık tık.

1 yorum:

bademlebuduk dedi ki...

çok şık çok güzel, sevgiler