23 Haziran 2013 Pazar

Yves Rocher Kadife vücut peelingi..

Herkese günaydın, mutlu haftalar :) Geçen günkü buluşmamızda verilen hediyelerden biriydi bu body scrub, buluşma ile ilgili detayları okumak için TIK TIK. Daha önce birkaç markanın body scrub larını kullanmıştım ama herhalde onları beğenmediğimden body scrublara karşı bir antipatim oluştu..  Yani hayatımda yokluğunu hissetmedim bugüne kadar.. Ta ki Yves Rocher'in bu peelingi ile tanışana kadar. İçeriğindeki organik argan yağı ve kokusu ile bundan sonra kesinlikle vazgeçilmezlerim arasında yer alacak.. Duşta ıslak vücuda hafif masaj yapar gibi uygulayıp ardından suyla güzelce durulamak yeterli.. Duştan sonra cildimin inanılmaz ferahlamış, bebek teni gibi yumuşacık ve nefes alıyormuş gibi olduğunu hissettim.. Çok güzel bir duygu.. Hamam konseptli bir ürün ya, cidden hamama gitmiş etkisi bırakıyor.. Kokusunu tarif edemeyeceğim ama argan yağından farklı ama hoş bir kokusu var, kurabiye gibi diyebilirim.. Bundan sonra haftada minimum 1 kez kullanmazsam rahat edemem..
Bu tarz bir ürün arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.. Hem şimdi indirim de var, normalde fiyatı 42.90 ama şu anda 21.50 tl. Valla koşun alın derim, bana dua edersiniz :)















6 yorum:

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Bende bir arayışdayım aslında şimdi inceledim senin yazından sonra bunu,normal fiyatı çok aşırı pahalı hemde:( Bakalım almayı düşünüyorum aslında,temizlemesi falan güzelmi yıkandıktan sonra yağlı kremli bir his bırakıyormu?Sen bu indirimden aldınmı bu peelingi stokladınmı?

Unknown dedi ki...

Asla yağlı bir his bırakmıyor, çok güzel temizliyor, sadece hafif kokusu kalıyor. Bana hediye geldi, uzun süre gideceği için stok yapmadım.

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Güle güle yararlan bitir diyeceğim sana :) 150 ml emin olamadım çok gideceği konusunda sen haftada bir kullanıyorsun canım demi,küçük bir miktarı yetiyorsa almak istiyorum pişman olmam inş.:)

Unknown dedi ki...

Ben bu markanın koltuk altı için roll on'unu aldım. Çok memnunum. Hafif bir kokusu var. Terlemeyi kesinlikle önlemiyor. Sadece kötü kokuyu engelliyor. Kampanyası vardı. İki tanesini 15 TL'ye aldım.

Unknown dedi ki...

Valla baya bir gider bence hem %50 indirim varken kaçırma bence ;)

Unknown dedi ki...

Çok iyi almışsın güle güle kullan :)