13 Haziran 2013 Perşembe

Zoya Oje.. "Areetha"..

Herkese mutlu cumalar :) Çok yakında sizlere gerçekleştirdiğimiz blogger buluşmasından bahsedeceğim fakat öncesinde bu buluşmada tanışma fırsatı bulduğum ülkemize yeni gelen Zoya ojeden bahsetmek istiyorum.. Bugüne kadar size bir çok markanın ojelerini tanıttım, büyük bir kısmını beğendim ve hala kullanıyorum. Fakat cidden söylüyorum Zoya oje bambaşkaymış.. Bu çok ünlü Amerikan markasının en önemli özelliği 5* free olması.. Yani Formaldehit, formaldehit reçinesi, toluen, DBP ve kamfor madderini içermiyor.. Muhteşem bir özellik değil mi? Böylece oje kullanırken tırnakların da sağlıklı kalması sağlanıyor. Bu oje o kadar doğalmış ki hamilelerin bile rahatlıkla kullanabileceğini söylüyorlar. Üstelik günlerce de kalıcılığını koruyor. 110 farklı renk seçeneği ve tüm ojelerinde bulunan muhteşem parlaklığıyla kendinize yakıştırdığınız rengi bulmanız çok kolay olacak.. Seçkin parfümerilerde ve eczanelerde çok yakında satışa sunulacak, fiyatı da 36 tl.

Marka ile ilgili bilgi verdikten sonra gelelim bu rengine.. Rengin adı "Areetha".. Sedefli lila-mor arası bir renk ve bence muhteşem.. Çok asil duruyor.. Üstelik çok güzel, incecik fırçası sayesinde ojeyi kolayca sürmek mümkün.. Normalde sürülmesi zor bir renk olmasına rağmen bu fırça sayesinde hiç dalgalanma yapmadı. En güzeli de hemen kurudu.. Bizim için ne kadar önemli bir özellik değil mi hızlı kuruması? Kısacası ben bu ojeleri çok beğendim, diğer renklerini de almadan duramayacağım sanırım :)















Soldaki fotoğrafta tek kat, sağdakinde ise çift kat sürülmüş halini görebilirsiniz.. Soft bir görünüm isteyenlere tek kat bile yeterli olabilir, daha iddialı olayım derseniz de çift kat sürmek gerekiyor..



Bize bu ojeyle tanışma fırsatı sağlayan ve enerjisiyle buluşmamızı neşelendiren Ebru Hanım'a çok teşekkürler :)

4 yorum:

PINKY FASHION dedi ki...

güzel bir renk fakat oje için fiyatı biraz pahalı geldi bana. güle güle kullan ;)

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim :)

begum_kobaklar dedi ki...

Bende cok begendim zoyaları ozellikle simli bir seri vardı katalogta bulursam mutlaka alacagım. Kuzum bulusmanın fotograflarını benimlede paylasırmısın? Malesef bende hiç foto yok:(

Unknown dedi ki...

pek yakışmış :)) güle güle, pozitif günlerde kullan :)