19 Eylül 2013 Perşembe

Calvin Klein Down Town efsanesi..





Calvin Klein parüfmlerini hep sevmişimdir.. Özellikle "Euphoria" yıllarca favorim oldu, hatta ara ara kokusunu aldıkça acaba yeniden mi kullanmaya başlasam demiyor değilim :) Geçenlerde katıldığım 5 yeni muhteşem parfümün lansmanında (yazıyı okumak için TIK TIK) yeni çıkan parfümlerden biri de Calvin Klein Down Town idi.. Şehirli kadının kokusu olarak lanse edilen Down Town sofistike, farklı, benzersiz, kendine özgü ve gerçek kadının kokusu.. Koku ailesi çiçeksi-odunsu.. Ve Euphoria'yı aratmayacak kadar da çarpıcı..

Tepe notası ; İtalyan limonu, Bergamot, Portakal çiçeği, Taze yeşil armut ve Erik

Kalp notası ; Menekşe yaprağı, Gardenya, Pembe biber

Dip notası; Teksas sedir ağacı, Tütsü harmanı, Vetiver, Benzoin ve Sıcak kadife misk..


Down Town'ın reklam yüzü Rooney Mara.. Daha iyi bir seçim olamazdı, parfümün ruhunu çok iyi yansıtmış bence..Kendine özgü, sofistike ve farklı bir kadın..


Benim yorumlarıma gelince.. Down Town içimi ısıtan, hem yaz hem de kış ayları için uygun bir parfüm.. Kokladıkça koklayasım geliyor.. Kesinlikle farklı bir parfüm.. Bitince alır mıyım? Kesinlikle alırım.. Genelde uzun süre aynı parfümü kullanmaktan sıkılırım ama bu parfümü kullanmaya başladığımdan beri başka parfüm aramaz oldum.. Şişesinin tasarımı da sade ve şık..

Denemek isterseniz seçkin parfümerilerde bulabilirsiniz..









Sizin deneme fırsatınız oldu mu?? Beğendiğiniz diğer Calvin Klein parfümleri neler?

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Annem euphoria kokusunu uzum süre kullandi.güzel,çarpici kokuydu.bu da ilgi çekicek ama euphoria dish görünush ve.s.daha populer olarak kalacak.ayrica ben tepe notasinda armut olan parfumlerin daha sicak,çekici oldugunu farkettim.armutun ekshimsi kokusu baska notalarla karisinca oluyor galiba.güle güle kullanin:)

Esra dedi ki...

Euphoria kışın Eternity Aqua ise yazın vazgeçilmezim. Euphoria bitmeye yüz tutmuşken down town a geçmeyi düşünüyorum. anlattığına bakılırsa seveceğim bir parfüm olmuş :)

audrey dedi ki...

neredeyse bütün CK parfümleri almışımdır özellikle eternity favorimdir ama buna da elimdekilerden en az 2 tane bitince bakarım demiştim bakalım dayanacakmıyım o kadar :-))

Adsız dedi ki...

Euphoria'yı bir ben sevememişim sanırım:) güzel fakat bana göre çok ağırdı. ama en kısa zamanda down town'u deneyeceğim..

Püren dedi ki...

Calvin Klein'ın parfümlerini sevmiyorum ama afişte Rooney Mara'yı görünce mutlaka denemem gerektiğini düşündüm. Bayılıyorum o kadına, denemesem ayıp olur.

gecekiyafeti.com dedi ki...

euphoria benim en sevdiğim kokulardan... bana da beklerim
www.gecekiyafeti.com

Unknown dedi ki...

Downtown parfümünü yeni aldım bana çok sert geldi ilerde belki alisilabilir