21 Eylül 2013 Cumartesi

L'occitane Shea Butter Gentle Toner..

Geçen gün L'occitane'dan şahane bir paket aldım, en sevilen ürünleriyle dolu muhteşem bir paket.. L'occitane ürünleri bana hep çok farklı gelmiştir, birçok markaya göre çok daha üst segment ürünleri var. Özellikle parfümlerine ve shea yağı el kremine bayılıyorum.. Bu şahane sepetin içinden bugüne kadar hiç denemediğim bir ürünü tanıtmak istiyorum. Shea Butter Gentle Toner.. Alkol içermeyen mis kokulu bir tonik.. Aslında yüz temizleme suyu da denilebilir.. Kullanmaya başladığımdan beri ben makyajımı tam olarak temizlemiyormuşum diye hayıflanıyorum :( Halbuki çok iyi bir makyaj temizleme ürünü olan Bioderma Sensibio H2O kullanıyorum. Ama bu tonik o kadar derinlemesine temizliyor ki pamukta mutlaka kalıntılar oluyor.. Alkol içermemesi de cilde zarar vermemesi açısından çok önemli.. Shea yağı ve çiçek suyu özleri ile kokusu da şahane.. Asla rahatsız etmeyecek çok hafif ve hoş bir çiçek kokusu var.. Tonik ile yüzümü temizledikten sonra cildimin daha yumuşak ve arınmış olduğunu hissediyorum.. Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edildiği için kuru ve hassas ciltler de gönül rahatlığıyla kullanabilir. 





Sepetin kendisi, içindekiler ve en önemlisi içinden çıkan not muhteşemdi..











İçindekiler..






Fısfıslı pompası ile uygulaması çok kolay.. Pamuğa sıkarak kolayca yüzümü temizliyorum..






Yapısı da su kıvamında.. Gayet akışkan..




Bu güzel ürünler için L'occitane'a teşekkürler.. Sizin de toniğe ihtiyacınız varsa Shea Butter Gentle Toner'ı denemenizi tavsiye ederim, L'occitane mağazalarından veya L'occitane'ın internet sitesinden alabilirsiniz..




*Ürün firma tarafından gönderilmiştir, yorumlarım tamamen objektiftir..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Uzun zamandır bunu almak için bekliyorum ama internette bir türlü stokta yakalayamadım :( Bulunduğum şehirde de mağazası olmayınca kuzu gibi beklicem mecburen :)

onorr dedi ki...

Bu serinin yuz sabununu kullandim, kokusu harika ve cildi hic germiyor. Tavsiye ederim :)