21 Eylül 2013 Cumartesi

Sonbahar Makyajı..

Mutlu haftasonları :) Havalar iyice serinlemeye başlamışken bir sonbahar makyajı yapmanın vakti geldi diye düşündüm.. Zaten son zamanlarda makyaj yaparken elim çok daha koyu renklere gitmeye başladı, hava kapandıkça benim makyajda tercih ettiğim renkler de koyulaşıyor :) Hadi bakalım neler yapmışım..




İşte kullandığım malzemeler.. Makyajın sonlarına doğru birkaç tane daha eklemiş olabilirim :)






Ten makyajında NARS renkli nemlendirici ve Physicians Formula BB krem pudra var.. Sonbahar ve kışa yakışır bembeyaz bir cilt elde etmek için ikisi yeterli oldu.. Yanaklarda çok çok hafif bir allık var, Deborah markasının şeftali tonlarında allığı..










Ve makyajın baş rol oyuncusu kırmızı şarap renginden şahane bir ruj.. Studio Make-up markasının rujuna bayıldım.. Yapısı şahane, sürümü çok kolay..




Gözlerde ise ilk olarak ışıltılı altın tonlarında bir far kullandım..






Işıltılı farın üzerine ise toprak tonlarında bir far (soldaki) ve gölge yapmak için acı kahve tonlarında bir far (sağdaki) kullandım..





Son olarak da crease bölgesinden kaşın başladığı noktaya kadar The Balm Meet Matte paletinden "Matt Gallagher" rengini kullandım..










Benim sonbahar makyajım bu şekilde :) Siz sonbahar makyajında neler tercih ediyorsunuz/edeceksiniz? yorumları bekliyorum :)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok hoş bir makyaj olmuş rujun rengi çok güzel bu arada :) ama ben kırmızı bordo rujlar kullanamıyorum sanki herkes dudağıma bakıyormuş gibi geliyor :) genelde ya pembe yada nude tonlar kullanıyorum :)

Unknown dedi ki...

Nefis ruj, nefis!

Marstandusenkadin dedi ki...

Mükemmel bir ruj. Bayıldım rengine gerçekten çok güzel :) Sevdiğim bir makyaj oldu gerçekten :)