12 Aralık 2013 Perşembe

Benim 2014 Wishlist'imde neler var?

Sizi bilmem ama benim 2014 yılından beklentilerim çok büyük. Yanlış anlamayın asla maddi beklentiler değil bunlar, 2013 benim için o kadar zor bir yıl oldu ki 2014'den bol huzur, bol sağlık, bol neşe ve kahkaha istiyorum. 2014 çok güzel geçmeli ki bana 2013'ü unutturmalı :) Maddi şeylere gerek yok dedim ama wishlist yapmanın kimseye zararı olmaz değil mi :) Bakalım benim wishlistimde neler var..





Too faced'in bu kalp şeklinde, renkleri beni benden alan allığında uzun süredir gözüm var. Bakalım 2014'de benim olacak mı :)





Naked 1,2 derken şimdi de 3 çıktı. Urban Decay'in Vice 2 paletini aldıktan sonra göz farlarının ne kadar başarılı olduğunu gördüm ya Naked'lardan da istiyorum. Ama 2 veya 3'ü değil, normal Naked'ı istiyorum. 











Tam da böyle bir fırça setine ihtiyacım var. Real Techniques hissetmiş ve hepsini bir araya toplamış :)





Roberto Cavalli'nin parfümlerini çok seviyorum, hepsinin asil bir tarafı var bence. E böyle olunca yeni Nero Assoluto'da gözüm olması doğal sanırım ;)







ILLAMASQUA markasının allıklarından bir tane alamadım ya daha :( Hakkında çok güzel şeyler duydum, renkler de şahane. Mutlaka birini istiyorum. 





Smashbox BB krem. Smashbox markasını ve BB kremleri seviyorum. Haliyle Smashbox'ınkini denemekte fayda var. 






Smashbox'ın şahane bronzlaştırıcısı..





Eyeko kirpik kıvırıcı. Methini o kadar çok duydum ki.. Çok merak ediyorum. Benim gibi dümdüz kirpikleri olanların en yakın dostu kirpik kıvırıcılar ne de olsa :)





Eveeeet gelelim yazının en can alıcı kısmına. Saatlere karşı inanılmaz bir ilgim var, tüm güzel saatler benim olsa dünyada benden mutlusu olmaz herhalde. Her fırsatta saat almaya çalışıyorum ama güzel saatlerin fiyatları malum. Ama Marc Jacobs'un şu şahane saatlerine bakar mısınız? Özellikle ilki favorim.










Uzun süredir gold ama en sadesinden olan bir saat istiyorum. Michael Kors'un bu saati de tam istediğim gibi..




 Benim listemdekiler böyle.. Sizin 2014'ten beklentilerin neler, hadi paylaş benimle :)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

umarım hepsi senin olur canım=) allıklara bayıldım!

audrey dedi ki...

too faced allığı ben de isteyebilirim tabi ki :-)) marc jacops saatlere bayıldım resmen umarım senin olur bütün istediklerin :-))

Seçil Mercan dedi ki...

hepsi birbirinden güzel.. özellikle Naked paleti ben de istiyorum. bir de biliyorsanız bir sorum olacak. kirpik kıvırıcıların birbirinden farkı ne kadardır? siz neye göre seçiyorsunuz?
ben de wishlistimi bloğumda yayınladım.
beklerim :)
http://secilll.blogspot.com/2013/12/wishlist-yurt-dsndan-almak-istedigim.html
sevgiler