30 Ocak 2014 Perşembe

Benefit Gimme Brow Kaş Jeli / Medium-deep

Mutlu cumalar :) Cumaya yakışır sevimli bir ürün anlatmak istiyorum size. Aslında çok daha önceden bu ürünü tanıtmam gerekiyordu çünkü neredeyse bitmek üzere, o kadar kullanmışım yani :) Sizin kaşlarınızın doldurulmaya ihtiyacı var mı? Valla benim çevremde gördüğüm kadarıyla herkesin kaşının buna ihtiyacı var. Yani ufacık bir dokunuşla bile kaşlar yüze bambaşka bir ifade verebiliyor. Önemli olan kaş için doğru rengi bulup, en doğal şekilde uygulamak! 

Benim kaşlarım eskiden çok inceydi, sonra fark ettim ki doğal haline bırakmak çok daha iyi olacak, uzatmaya başladım. Başladım da biliyorsunuz ince alınmış kaşı eski haline getirmek çok kolay değil. Uzun bekleyişler ve bakımlar sonrasında eskisi kadar gür olmasa da kaşlarımı kalınlaştırmayı başardım. Tam kaşlarımın halinden memnunken kısa bir süre önce bu sefer de dökülmeye başladı :( Neyse şimdi yine bakımlara başladım.

Gelelim Benefit'in kaş jeli Gimme Brow'a.. Yaklaşık 6 aydır bu ürünü kullanıyorum. Kullandığım tek kaş jeli olmamasına rağmen bitmek üzere. Kaşları doldururken verdiği doğal görünümü seviyorum. Sanki hiç bir şey sürülmemiş gibi duruyor. Bendeki rengi medium/deep, kaşlarım koyu olduğu için benim rengim kesinlikle bu! Sizin kaşlarınızın rengi benimkinden daha açıksa light/medium olan diğer rengini deneyebilirsiniz.










Küçük fırçası sayesinde kolay sürülüyor fakat dikkatli olmakta fayda var en ufak bir dikkatsizlikte kolayca bulaşabiliyor.







Eyvah makyajsız halim :) İşte kaşlarımın kaş jeli sürülmeden önceki hali, gördüğünüz gibi oldukça seyrek olan kısımları var.





Bu da Benefit Gimme Brow sürdükten sonraki hali. Oldukça doğal, sanki boşluklar hiç yokmuş da bir anda sihirli değnekle doldurulmuş gibi duruyor. Bu kaş jeli cidden başarılı!





Üstelik kaşta o kadar güzel sabitleniyor ki elimle dokunduğumda asla dağılmıyor. Kalıcılığı da gayet başarılı, makyajımı çıkarıncaya kadar saatlerce hiç bozulmadan kalıyor. 


Benefit Gimme Brow kaş jelini Sephora mağazalarından alabilirsiniz. Fiyatı 73 tl.




Peki siz kaşlarınız için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Kaş kalemi mi yoksa kaş jellerini mi tercih ediyorsunuz?

3 yorum:

sena zeyrek dedi ki...

Bu ürünü seven çok ama çok şükür kaşlarımda boşluk yok birde bununla uğraşmak istemezdim

Unknown dedi ki...

Bende hem rengini kırmak için 2 adet açık olan kısmı doldurmak için MAC kullanıyorum. Oda tavsiye olunur, temizlemesi çok kolay ve dağılmıyor.


Ayrıca benefit'in Benefit Brow Zings 2 li far gibi duran kaş ürünü var oda süper bir ürün kontür çekilmiş gibi kaşlar da duruyor.Birde kaş'ın altına benefit kaş kaldırma kalemini kullanınca mükemmel duruyor.

Adsız dedi ki...

Selam Aylin. Bu en koyu rengi midir? Cunku benim kasim senden koyu.