21 Nisan 2014 Pazartesi

Sleek Makeup Rose Gold allık/ The Balm Hot Mama ile karşılaştırması

Sleek Makeup markası maalesef ülkemizde olmayan güzel markalardan biri. Daha önce birçok far paletini kullandım, hepsi birbirinden güzeldi. Bir süredir de "Rose gold" isimli allığını merak ediyordum, Cloud10beauty den sipariş verdim sadece 4 gün sonra bana geldi. 

Rose Gold ışıltılı ve pembe bir allık. İçindeki simler oldukça çok küçük olduğu için oldukça doğal duruyor. Orta kalıcılıkta, gün içinde tazelemek gerekiyor. Aslında bu allığı The Balm Hot Mama allığa çok benzetiyorum, farklı özellikleri olsa da benzer allıklar. Rose Gold'un yapısı Hot Mama'ya göre biraz daha sert ve rengi daha pembe, Hot Mama ise şeftali tonlarında. İkisinin de ışıltılı yapıları çok hoş duruyor. Hot Mama'nın kalıcılığı Rose Gold'a göre çok daha fazla. Rose Gold'u fırçaya alabilmek için biraz bastırmak gerekiyor, çünkü biraz sert bir yapısı var. Her ikisinin de pigmentasyonu çok başarılı, ambalajında görünen rengi birebir elde edebiliyorsunuz.













Soldaki Hot Mama, sağdaki Rose Gold.




Rose Gold allığı yurtdışından sipariş verebilirsiniz ya da hiç uğraşamam derseniz The Balm Hot Mama allığı Gratis mağazalarından alabilirsiniz. Bana birini tercih et deseler, kesinlikle Hot Mama'yı tercih ederim :)

5 yorum:

bircanın renkli dünyası dedi ki...

bende hot mama yı sverek kullanıyorum bloğumda cekısım var beklerım aylın

Kozmookur dedi ki...

Sleek Rose Gold' u ve hot mama'yı nars orgasm'a dupe gösteriyorlar bende hem nars orgasm hem hot mama var birbirlerinden çok farklı alllıklar bence. Rose gold pembeye kaçakn rengiyle ben orgasm' a daha çok benzettim. Hot mama zaten hepimizin sevgilisi. Rose goldu sipariş etmeyi bende düşünmüştüm ama
sanırım elimde orgasm ve hot mama varken gerek yok :)

Unknown dedi ki...

Bu allığı mac peachykeen allığına çok benzettim. Rengi gerçekten muhteşem. Güle güle kullan

Unknown dedi ki...

Rengi müthiş ben sadece pastelin allıklarını kullandım . Onlardan vazgeçmem memnun kaldım ama bunu da denemek isterim :)

wishingbeauty blog dedi ki...

sleek allığın rengi güzelmiş canım.bende sleek'in kontür kitlerinden almayı düşünüyorum.deneyen varsa fikirlerini merak ediyorum.sevgiler...