29 Ekim 2014 Çarşamba

Dudağı kurutmayan kalıcı ruj! Deborah Milano Absolute Lasting Liquid Lipstick





Gloss ve ruj bir arada... Tüm dünyada makyaj sahnesine görkemli bir dönüş yapan ruj, bu sezonun en popüler, olmazsa olmaz ürünü; ancak bu kez her zamankinden çok daha hip ve funky bir tarzda.

İtalyan kozmetik markası Deborah Milano muhteşem bir ruj ikilisiylle karşımıza çıkıyor, Absolute Lasting Liquid Lipstick. Uzun süre kalıcılık, kolay çıkmayan, bulaşmayan bir formül, kayarak uygulama özelliği, nemlendirme ve göz alıcı bir parlaklık. Uzun süreli kalıcı formülü ise dudaklara saatler boyu yeni uygulanmış görünümü veren yoğun renk sağlıyor.



Bugüne kadar dudağı kurutmayan kalıcı bir ruja rastaldınız mı? Absolute Lasting ruju kullanmadan önce benim cevabım hayırdı, bu nedenle inanılmaz etkilendim. Özellikle benim gibi dudakları sürekli kuruyanlar için mucizevi bir ürün. Üstelik yapısı o kadar hoş ki, kayarak uygulama özelliği sayesinde kusursuz bir uygulama elde etmenizi sağlıyor. Kalıcılığı mı o zaten çok başarılı!




Benim favorilerim 02 ve 03 renkleri







02 numara içinde hafif bir kiremit tonu olan şahane bir kahverengi, tam bir sonbahar rengi...






03 numara bugüne kadar kullandığım en farklı pembe tonlarından biri, tam bir sonbahar pembesi, çok canlı değil ve çok naturel.





Rujum hem kalıcı olsun hem de dudaklarımı nemlendirsin diyenler Deborah Milano Absolute Lasting Liquid Lipstick'e bir şans vermeli. Farklı renk seçenekleri ile Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 38.90 TL



1 yorum:

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Böyle bir ürün avonda var gördüğümde aklıma ılk o geldi,gule gule kullan hoş duruyor.