12 Ekim 2014 Pazar

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Peeling Jel ve Temizleme Jeli



Mutlu haftalar :)

Neutrogena Visibly Clear ailesine misket limonu ve mandalina içeren, peeling jel ve yüz temizleme jeli olmak üzere iki yeni ürün ekledi. Muhteşem mandalina ve limon kokusu ile, ciltteki parlamayı azaltmayı ve gözeneklerin sıkılaşmasını sağlamayı vaad ediyor.









Özellikle yağlı cilde sahip olanların bu seriyi seveceğinden eminim. Yüzümde T bölgesi yağlı, yanak kısımları ise normal zaman zaman ise kuru oluyor. Pore & shine peeling'i 2 günde bir kullanıyorum, su ile ıslattığım yüzüme fındık büyüklüğünde bir miktar alarak nazikçe ovalıyorum, son olarak da bol su ile iyice yıkıyorum. Özellikle yağlı ve karma ciltlerin mutlaka peeling kullanması gerektiğini duymuştum. Peeling yaptıktan sonra cildimin derinlemesine temizlendiğini ve nefes aldığını hissediyorum. Yaklaşık 3 haftadır pore&shine peeling jeli kullanıyorum, cildimde herhangi bir hassasiyete neden olmadı tam tersi cildimin yumuşacık olduğunu hissediyorum. 








Neutrogena visibly clear pore & shine temizleme jeli ise cildi gerçek anlamda yağlı olanların seveceği bir ürün diye düşünüyorum. Çünkü bahsettiğim gibi benim yüzümün tamamı yağlı değil, bu nedenle yanak bölgesinde bazı yerlerde kurumaya neden oldu. Bunun tamamen benim cildimle alakalı olduğunu düşünüyorum, yağlı ciltlerde daha iyi sonuçlar verebilir.

Her birinin fiyatı 18 tl civarında sanırım. 





Genel olarak bu seriyi beğendim, yağlı cildimdeki parlamayı azalttığını söyleyebilirim fakat gözeneklerin sıkılaştığını gözlemlemedim. Kokusuna ise ciddi anlamda bayıldım. Limon ve mandalina karışık inanılmaz fresh bir kokusu var. Hatta keşke Neutrogena aynı kokunun el ya da vücut kremini de yapsalar, ne güzel olur!






4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben henüz 4-5 gündür bu ürünü kullanıyorum ama yinede memnunum :) Yazın çok içten olmuş, severek okudum, biraz da kendimce not aldım :)

Sed. (weba) dedi ki...

Duşa girdiğimde iri tanecikli peelingleri kullanmayı seviyorum.
Senin gibi ben de peelingi sevdim.
Jeli denemedim ama elimdekiler bitince alabilirim. :)
Güzel günlerde kullan.

Kermit Alemlerde dedi ki...

Bende yeni kullanmaya basladim muhtemelen ayni fikirde olucaz cilt tipimuz ayni : ) Peelinglerini seviyorum daga oncede kullanıyordum bakalim jel nasil cikacak : )

Unknown dedi ki...

Çok beğendim benimde yeniden alırım. T Bölgem çok yağlı bana da iyi geldi. Ancak bir Clean& Clear peelingi gibi değil o zaten zımpara gibi ürün çok seviyorum. Burnumda siyah nokta çok çabuk oluyor süper temizliyor duşta yaptığınızda gözenekleri temizlediğini fark ediyorsunuz.Onu da denemenizi tavsiye ederim.