5 Kasım 2014 Çarşamba

Ekim ayı favoriler






Ekim ayında en çok kullandığım ürünler neler? 10 farklı üründen bahsetmek istiyorum, bazıları uzun süredir favorim, diğerleri ise favorim olmaya aday.




1. L'occitane Shea Yağı el kremi: Yıllardır en çok sevdiğim! Yağlı olmayan besleyici yapısıyla, muhteşem kokusuyla gönlümü fethetti. Krem sürdükten sonra ellerimi yıkasam bile etkisi devam ettirebilen nadir kremlerden.







2. Deborah Milano Absolute Lasting Liquid Lipstick kalıcı ruj: Bugüne kadar kullandığım kalıcı rujlar arasında dudağımı kurutmayan tek ürün diyebilirim. Renkleri de çok güzel, sonbahar ve kış ayları için muhteşem. Detaylar için TIK TIK.











3.Toni&Guy Glamour Moisturing Shine Sprey: Toni&Guy markasının özellikle Glamour serisini çok sevdiğimi söyleyebilirim. Saçı nemlendiren ve daha parlak görünmesini sağlayan ürünleri var. Saç spreyini banyodan sonra hafifçe kuruttuğum saçlarıma sıkıyorum, sonra kurutmaya devam ediyorum. Üstelik kokusu muhteşem.









4. Max Factor 2000 Calorie maskara: Çok eski bir maskara olmasına rağmen kült maskaralardan biri. Methini o kadar çok duydum ki denemeye karar verdim. Sonuçtan oldukça memnunum, kirpikleri hem uzatıyor hem hacim veriyor. Kesinlikle başarılı sonuç alabileceğiniz maskaralardan biri.










5.Guerlain Terracotta bronzlaştırıcı pudra: Yıllardır vazgeçemediğim favorilerimden. Yaz kış kullanabildiğim, oldukça doğal duran bir bronzlaştırıcı. Bronzlaştırmaktan ziyade yüzüme sağlıklı bir ışıltı veriyor diyebilirim. Detaylar için TIK TIK.









6. Chloe Love Story parfüm: Son zamanlarda favori parfümlerinden. İnsanların beni durdurup "parfümünüz ne?" diye sormasını sağlayacak kadar güzel. Detaylar TIK TIK









7. The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter : Son zamanlarda keşfettiğim en güzel makyaj temizleyicilerden! Katı yağ kıvamında bir yapısı var, pamuğa alındığında dokunmanın etkisiyle yapısı hemen yumuşuyor ve makyaj kalıntılarının nazikçe temizlenmesini sağlıyor. Makyajımı bu ürünler temizledikten sonra yüzümü yıkıyorum ve gözlerimde çok az miktarda kalanları Bioderma Sensibio H2O ile temizliyorum. Kesinlikle bittikçe alacağım bir ürün.











8. Laura Mercier Secret Camouflage kapatıcı: Sert yapısıyla ilk başta gözünüzü korkutsa da doğru kullanıldığında mucizevi bir ürün! O kadar iyi ki dövmeleri bile kapatmak mümkün. Ben göz altına kullanmayı tercih etmiyor. Daha çok yüzümde renk eşitsizliği ve kırmızılık olan kısımları kapatıyorum, sonuç muhteşem!








9. The Balm Cindy Lou-manizer Aydınlatıcı: Şeftali tonlarında oldukça doğal sonuç alabileceğiniz güzel bir aydınlatıcı. Üstelik allık olarak da kullanmak mümkün. Detaylar TIK TIK









10. L'occitane Shea Butter : L'occitane'ın saf shea yağını soğuk havalarda dudak nemlendiricilerinin yetersiz kaldığı zamanlarda kullanıyorum. Dudakları çok güzel nemlendiriyor ve çatlamalarını engelliyor. Favorilerim arasına girecek ürünlerden.



3 yorum:

Unknown dedi ki...

The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter ın fiyatı ne kadar acaba ?

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Bende de The Body Shop'a benzeyen Balms Away var ama pek memnun kalmadım:))

Siri yaşam dedi ki...

Dudağı kurutmayan kalıcı ruju hemen denemem gerek ^.^