21 Ekim 2015 Çarşamba

Yves Saint Laurent Black Opium


Şimdi bir parfüm seç, hayatının sonuna kadar o parfümü kullanacaksın deseler tercihim kesinlikle YSL Black Opium olurdu! Kahvenin uyarıcı etkisiyle yaseminin muhteşem kokusun birleştiği efsane parfüm!

Üst notalarında portakal, armut ve pembe biber, orta notalarında kahve ve yasemin, alt notalarında ise vanilya, paçuli ve sedir ağacı barındırıyor. 

İlk sıkıldığı anda çok yoğun gibi gelse de yarım saat sonra koku tamamen kendini buluyor ve bambaşka bir şekle bürünüyor. Kış için uygun olduğu söylense de ben yaz günlerinde bile kullanmayı düşünüyorum. Çünkü cidden çok güzel ve çok kalıcı.












Yasemin kokusunu sevenler ve kahveden vazgeçemeyenler mutlaka bu kokuya bir söz atmalı :)

Sephora, Tekin Acar gibi büyük kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz. Eşimden hediye olduğu için fiyatını tam olarak bilemiyorum maalesef. 

3 yorum:

ilke Çevik dedi ki...

vanilya ve yasemin <3
güle güle kullanın.

Müge'nin Günlüğü dedi ki...

Ben de bu parfüme karşı büyük bir aşk besliyorum ♡ Gidip gelip tester kâğıtlarına sıkıyordum emin olmak için. Eşime koklatiyorum hoşuna gidiyor. Ancak bir seferde tenime sıktım çok ağır durdu ben de kahve baskınlık yaptı sanirim. Ama kesinlikle mükemmel bir parfüm eşi benzeri yook! Güle güle kullan canım.

Evrim'in Renkli Dünyası dedi ki...

ben de tekin acara bir dahaki gidişimde bu parfümü deneyeceğim. aklımda kaldı herkes çok severek kullanıyor :) blogunuzu takibe aldım ben de beklerim http://evriminblogu.blogspot.com.tr/