29 Eylül 2013 Pazar

Pratik bir makyaja ne dersiniz??

İyi haftalar kızlar :) Bugün zor bir gün ya size pratik bir makyaj göstermeme ne dersiniz?? Nasıl makyaj yapacağıma karar veremediğim zamanlarda hemen bu makyajı yapıp çıkıyorum.. İhtiyacınız olan ürünler çok basit aslında.. Ten makyajı için sadece bir pudra bile yeterli, mat pembe ve beyaz tonlarda göz farı, siyah eyeliner, maskara, pembe allık ve pembe bir ruj.. Böyle söyleyince pespembe bir makyaj olacakmış gibi duruyor ama hiç de öyle değil :) Gayet doğal ve iddialı olmayan bir makyaj çıkıyor ortaya.. 





İşte kullandığım ürünler.. NARS renkli nemlendirici ve Make up forever aydınlatıcı kullandım ten makyajı için.. Göz farı olarak ise Inglot'u tercih ettim.. Maskara ve ruj Guerlain, çok yakında blogda ikisine de yer vereceğim.. Allık ve kaş farı Bobbi Brown..Eyeliner Rimmel london.. Concealer ise The Balm..






Bu makyajı düğün için yaptım, bu nedenle eyelinerı biraz yoğun kullandım.. Normalde aynı makyajı eyeliner olmadan da yapıyorum, çok daha doğal oluyor..






Gelelim göz makyajına.. Göz kapağının üzerine mat beyaz göz farını sürüyorum.. Pembe mat far ile göz kapağının üstüne ve yanlarına bol bol gölge yapıyorum, kirpik diplerine de eyeliner uyguluyorum. Kaş altında da hafif aydınlatıcı.. Çok basit.. Zaten renkler çok soft olduğu için uygulaması çok kolay.. Sadece eyeliner biraz zorlayabilir :) Unutmadan bir de en son alt kirpik diplerine azıcık siyah kalem uyguladım..










Evet nasıl buldunuz bu makyajımı?? Yapmayı düşünür müsünüz? Yorumları alayım lütfen :)

7 yorum:

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Beyaz far surmeyi hic denememistim ama cok guzel olmus . En kisa zamanda beyaz far deneyecegim bende :)

audrey dedi ki...

instagramdan da görünce çok beğenmiştim zaten bunu :-))

Tugce dedi ki...

Harika :)

Unknown dedi ki...

Dene mutlaka çok tatlı duruyor :)

Unknown dedi ki...

Sağol canım :)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :)

gulcinszn dedi ki...

çok güzel olmuşsun allık tam kıvamında ve göz makyajında hem dikkat çekici hem doğal makyaja yeni alışan ben için uygun görünüyor :)