15 Şubat 2014 Cumartesi

Beyaz ruj mu?

Beyaz ruj kulağa çok garip geliyor değil mi? İlk gördüğümde bu ruj bana da çok garip geldi ama denemek için aldım. İyi ki de almışım çünkü hem Bourjois markası artık ülkemizde satılmıyor hem de ruju çok sevdim. Fotoğraflarda çok net görebilirsiniz görünen rengi olduğu gibi dudağımda elde edebiliyorum. Nemlendirme özelliği de çok başarılı, kesinlikle dudağı kurutmuyor, ipeksi bir yapısı var, dudağa sürülürken yumuşacık bir his veriyor. Kalıcılığı orta seviyede, yapısı çok yumuşak olduğu için dudakta çok uzun süre kalmıyor. 

Rujun özellikleri bu şekilde peki nasıl bir makyajda kullanılabilir? Ben iki şekilde kullanıyorum, birincisi koyu göz makyajı ile şahane duruyor. İkinci olarak da sade göz makyajı yaptığımda da kullanabiliyorum, o kadar doğal bir görünüşü var ki dudak nemlendiricisinin bir tık koyusu gibi görünüyor. Beyaz ruju bu kadar seveceğimi hiç düşünmemiştim. Işıl ışıl ve beyaz duruşu çok hoşuma gidiyor.

Bourjois standları gördüğüm kadarıyla Watsons mağazalarından kaldırıldı :( Bu nedenle bu ruju bulabilir misiniz bilmiyorum. Ama mutlaka başka markaların da buna benzer renkleri vardır. Görürsem sizi de mutlaka haberdar ederim :)











Nasıl buldunuz beyaz ruju? Denemeyi düşünür müsünüz?

7 yorum:

Unknown dedi ki...

O dudaklara ne sürsen yakışır ki ♥♥♥

Unknown dedi ki...

Canım benim 😘

ben-ce dedi ki...

ilk defa duydum valla:) denemeli mi bilemedim:)
çekilişime beklerim:)
http://belgin-ce.blogspot.com.tr/2014/02/hchaircareurunleriylekadinlargunucekilisi.html

Islak İmzam dedi ki...

sana çok yakışmış ama benim zaten tenim soluk makyajla biraz olsun ışıldıyor bunu da sürsem herhalde ölü gibi olurum :)

BNG dedi ki...

Çok merak etmiştim bu ruju gördüğümde ama cesaret edip almamıştım. :)
Değişikmiş. :)

Unknown dedi ki...

Sana yakışmış, bana yakışmayacağı kesin :))

Mor Hastası dedi ki...

yaklaşık on iki yıl önce kullanıordum beyaz içinde mor yansımaları olan bir rujum vardı markası neydi onu düşünüyorum ama çok seviyordum ben ara ara yansıma yapıyordu :)) bide ona uygun ojem vardı hatta mor yansımalı bak ojenin markasını hatırlıyorum claudio idi ve o marka kalktı sanıyordum ama buryaya yorum atarken baktım bloglarda 2012 postlarında var yeni görünümüyle :))