5 Nisan 2014 Cumartesi

Benefit the Porefessional Agent Zero Shine Powder

İyi haftalar! Bugün size Benefit the Porefassional makyaj bazının pudrasından yani Agent Zero Shine'dan bahsetmek istiyorum. Bu pudra ciltteki parlamayı engellemeyi ve gözenekleri küçük göstermeyi vaad ediyor. Özellikle yağlı ve karma cilde sahip olanların merak ettiği bir pudra olduğuna eminim. Benim de cildim yağlı olduğu için ilk fırsatta denedim. Öncelikle kullandığım en hafif yapılı pudra olduğunu söyleyebilirim. Cilde uygulandığında parlamayı çok güzel engellediği halde asla kalıp gibi durmuyor. Hatta sanki hiç bir ürün uygulanmamış gibi duruyor. Gözenekleri küçültme konusunda ise the Porefessional kadar başarılı olduğunu söyleyemem çünkü the Porefessional bu konuda inanılmaz başarılı! Ayrıca göz altı kapatıcısını sabitlemek için de çok ideal! Hafif yapısı ve çizgilere dolmaması sayesinde doğal bir görünüm sağlıyor.









Ambalajı oldukça pratik, tuzluk formunda açılıp kapanabilen bir kapağa sahip. Çantada taşımak için oldukça uygun.







Kapağı açıp kullanacağımız kadar kapağa dökerek uygulanıyor. 






Altından çıkan minik fırçası ise pudra fırçası bulunamadığında kullanmak için ideal. Normal fırçalarla kıyaslandığında çok başarılı olmasa bile zor durumlarda hayat kurtarır!




Özetlemem gerekirse yüzdeki parlamayı engellemek için çok hafif yapıda çok başarılı bir pudra! Daha hafifi var mı gerçekten bilemiyorum. Pratik ambalajıyla yüzünde parlama problemi olanların deneyebileceği bir ürün. 



Benefit ürünlerini Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.

2 yorum:

Yelda dedi ki...

Ben de bu pudrayı çok merak ediyorum. Gerçi Benefit yeni ne çıkarsa merak ediyorum artık:)

Bebe dedi ki...

Ben the Balm Sexy Mama kullanıyorum. Sen de kullanmış mıydın? Kıyaslayabilir misin?