26 Nisan 2014 Cumartesi

Organix Macadamia Oil Moisture Mask

Nedendir bilmiyorum Organix markasının tüm ürünleri saçlarıma iyi gelecekmiş gibi hissediyorum. Bugüne kadar da yanılmadım. Macadamia Oil saç maskesi de saçlarıma çok iyi geldi!

Özellikleri ve içeriği : Her zaman belirtiyorum benim saçlarımın dipleri çok çabuk yağlanıyor, uçları ise oldukça kuru. Kısa bir süre önce de uçlarının rengini açtırdığım için şimdi çok daha kuru. Bu nedenle saçlarımın çok iyi bir şekilde nemlendirecek bir ürün arıyordum. Organix'in bu saç maskesinde saçı besleyen ve nemlendiren Macadamia yağının yanında şeker kamışı ve bamboo özleri bulunuyor. Krem formunda olduğu için saça uygulaması çok kolay.

Nasıl uygulanır? : Haftada 1 kez duşta saçımı şampuanladıktan sonra, diplerden uçlara doğru sürüyorum ve 5 dk saçımda bekletiyorum, sonra duruluyorum.


Bana göre ürünün tek kötü özelliği çabuk bitmesi. Sanırım bu biraz da ambalajından kaynaklanıyor, elimle alırken miktarını ayarlamak biraz zor oluyor, bir de saçıma iyi geldiği için sürdükçe süresim geliyor :)








Genel olarak saçıma iyi gelen ve nemlendiren bir ürün olmasına rağmen denemek istediğim farklı ürünler olduğu için tekrar almayı düşünmüyorum. Fakat sizin buna benzer bir saç maskesine ihtiyacının varsa deneyebilirsiniz. Eczanelerde veya online olarak bu ürünü birçok siteden satın alabilirsiniz.

1 yorum:

audrey dedi ki...

saç tipimiz aynı sanırım elimdeki bakım kremlerinden sonra buna da bakabilirim..